Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Στον εισαγγελέα Εφετών ο Ισίδωρος Κούβελος για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες»

Η αρμόδια Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής παραπέμπει στον εισαγγελέα Εφετών για τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» των βουλευτών και των συγγενικών τους προσώπων, τον σύζυγο της Ντόρας Μπακογιάννη, επιχειρηματία Ισίδωρο Κούβελο για «ανακριβή δήλωση», καθώς δεν συμπεριέλαβε στην σχετική δήλωση του 2011, τον λογαριασμό του Λονδίνου, όπου και κατατέθηκε το 1 εκατομμύριο δολάρια.



Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής κ. Βαγγέλης Αργύρης κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι ο κ. Κούβελος είναι και στην «λίστα Βενιζέλου» με τα πολιτικά πρόσωπα και τους συγγενείς τους οι οποίοι έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό άνω των 100.000 ευρώ.

Μάλιστα από τον έλεγχο επί της «λίστας Βενιζέλου», η οποία περιλαμβάνει 24 άτομα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται τρεις εν ενεργεία βουλευτές και δυο ευρωβουλευτές, προέκυψε από τους ελέγχους των ορκωτών λογιστών ότι ένας πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο οποίος πριν ένα χρόνο προσχώρησε στην Δημοκρατική Συμμαχία της κυρίας Μπακογιάννη, ο Γιώργος Δημητρακόπουλος, θα παραπεμφθεί και αυτός στον εισαγγελέα Εφετών καθώς διαπιστώθηκε ότι για την περίοδο που ελέγχεται δεν υπέβαλλε καν δήλωση «πόθεν έσχες» αν και εμφανίζεται να έστειλε εμβάσματα στο εξωτερικό.

tsantiri

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο