Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Οι δημοσκοπήσεις φέρνουν πόλεμο μεταξύ Καρατζαφέρη και Χρυσής Αυγής

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πτώση του ΛΑΟΣ και είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Από την ίδια πηγή αντλούν ψηφοφόρους έτσι αναμενώμενο ήταν να ξεσπάσει πόλεμος.


Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ξεκίνησε από χθες και αποκάλεσε, μιλώντας στη ΝΕΤ, «μόρφωμα» τη Χρυσή Αυγή σημειώνοντας ότι «είναι πρώτα Γερμανοί πατριώτες και μετά Ελληνες πατριώτες».


Η Χρυσή Αυγή σήκωσε το γάντι και απάντησε σήμερα: «Οσα ψέματα και όση λάσπη κι αν πετάξει εις βάρος μας ο Καρατζαφέρης, το σίγουρο είναι ένα: πως ο Ελληνικός λαός έχει πετάξει προ πολλού στα .......

σκουπίδια αυτόν, το τηλε-κόμμα του, τις κωλοτούμπες και τα καραγκιοζιλίκια του.

«Το σοκ που έχει υποστεί όμως από την εκρηκτική άνοδο της Χρυσής Αυγής -αυτός και ολόκληρο το σύστημα της προδοσίας που τον ανέδειξε- τον έκανε να ξεπεράσει κάθε όριο» υποστηρίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σε άλλο σημείο το γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής επισημαίνει: «Ας κλαψουρίζει όσο θέλει στην κρατική τηλεόραση ο αποτυχημένος κονφερασιέ. Η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού ανατέλλει και πολύ σύντομα θα μιλάμε με διαφορετικούς όρους, με όλους αυτούς που πρόδωσαν συνειδητά την Πατρίδα.»
 
kafeneio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο