Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Ζευγάρι ρομά έκλεβαν φρεάτια αποχέτευσης στην Βοιωτία

Σχάρες από όποιο φρεάτιο αποχέτευσης έβρισκαν στό δρόμο τους το ..σήκωναν και το έπαιρναν! Ο λόγος για ένα ένα ζευγάρι Ρομά, που κινούταν με ένα φορτηγό αυτοκίνητο, χωρίς πινακίδες στην ευρύτερη περιοχή Ορχομενού Βοιωτίας. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ορχομενού και της Ασφαλείας Λιβαδειάς ενημερώθηκαν από πολίτες για την δράση και άρχισαν τα μπλόκα. Όταν εντόπισαν το αυτοκίνητο έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Ο 46χρονος όμως οδηγός, όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη...
 στην ευρύτερη περιοχή, η οποία συνεχίστηκε και μέσα στο χωριό Άγ. Δημήτριος, όπου το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο των δραστών ξέφυγε από την πορεία του, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα και ακινητοποιήθηκε.


Ο 46χρονος μαζί με την 40χρονη συνοδηγό συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπέςν, φθορές ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Το ζευγάρι διέμενε στο Πυρί Θηβών και η αστυνομία εξετάζει τώρα την εμπλοκή του και άλλες περιπτώσεις, αφού και στη περιοχή της Θήβας υπάρχουν πάρα πολλές κλοπές σε καλώδια του ΟΣΕ.

troktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο