Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Το νέο ΔΣ του Παναθηναϊκού

Νέο ΔΣ απέκτησε το πρωί της Τρίτης ο Παναθηναϊκός, μετά μια ΓΣ διάρκειας δύο ωρών. Στη διαδικασία εξελέγησαν 19 μέλη και απομένει ακόμα ένα, το 20ο, που θα οριστεί από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.






Σαφώς, ξεχωρίζει η παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει την ενεργή ενασχόληση του με την ΠΑΕ, ακόμα και μετά την ίδρυση του σωματείου λαϊκής βάσης.

Τα 19 μέλη είναι οι:


Ιωάννης Αλαφούζος, Δημήτρης Γόντικας, Στράτος Σωπήλης, Κώστας Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Γιάννης Παναγιωτίδης, Παύλος Τσίμας, Δημήτρης Βερβεσός, Γιάννης Ηρειώτης, Χρήστος Παναγόπουλος, Αριστείδης Καμάρας, Δημήτρης Μαρκόγιαννης, Δημήτρης Γούναρης, Μίμης Δομάζος, Μαίρη Λομβάρδου-Ζούλα, Γιώργος Λιβέρης, Λεωνίδας Πολέμης, Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκίδας.

Το ΔΣ θα συνεδριάσει πρώτη φορά την Τετάρτη στις 12:00, προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα και να εκλεγεί ο πρόεδρος, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο Δημήτρης Γόντικας.

Τα μέλη

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης εξουσιοδότησε τη δικηγόρο Αθηνά Μπαλομένου και ψήφισε τα μέλη που υποδείχτηκαν. Αυτοί ήταν οι Αλαφούζος, Γόντικας, Σωπήλης, Ελευθεράκης, Βασίλης Κωνσταντίνου, Παναγιωτίδης, Τσίμας, Βερβεσός, Ηρειώτης, Παναγόπουλος, Καμάρας, Μαρκόγιαννης.

Οι Γούναρης και Δομάζος συμμετέχουν ως ανεξάρτητοι, αρνούμενοι την πρόσκληση του Αλαφούζου να εμφανιστούν ως μέλη του εγχειρήματος του. Η Λομβάρδου και ο Λιβέρης ορίστηκαν από τον Βγενόπουλο, ο Λεωνίδας Πολέμης από τον πατέρα του, Αδαμάντιο και τους Νίκα και Ξυλά.

Τέλος, οι Σάββας Παπαδόπουλος και Κώστας Κροκίδας είναι μικρομέτοχοι και η συμμετοχή τους προέκυψε μετά από κλήρωση, αφού εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την είσοδο τους στο ΔΣ άλλοι 6.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Νίκος Πατέρας και ο Μιχάλης Ζολώτας δεν όρισαν εκπρόσωπο τους στο ΔΣ.

prasinanea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο