Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Final 4: Στόχος διπλός, τελικός ελληνικός

Στα παγωμένα νερά του Βόσπορου και την Αγιά Σοφιά, χτυπάει σήμερα (11/05) δυνατά η «καρδιά» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η μεγάλη στιγμή έφτασε. Για τον έξι φορές Πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό, την Μπαρτσελόνα που αναζητά τη χαμένη της αίγλη, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που διψά για εκδίκηση και τον Ολυμπιακό που μπαίνει στο παρκέ ως το μεγάλο αουτσάιντερ…

Το «Σινάν Ερντέν» ανοίγει τις πύλες του και φιλοξενεί Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (18:00, ΕΤ1, Novasports 1) στην πρώτη μεγάλη μάχη της ημέρας, με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Final 4 της Euroleague.

Kαι τρεις ώρες αργότερα, Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα (21:00, ΕΤ1, Novasports 1) στο δεύτερο ημιτελικό που αναμένεται και αυτός με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού η μέχρι τώρα διαδρομή των δύο ομάδων πιστοποιεί ότι είναι ανοικτός σε κάθε αποτέλεσμα.

Και τα δύο παιχνίδια θα καλυφθούν LIVE από το Onsports, το οποίο από νωρίς το μεσημέρι θα βρίσκεται στο γήπεδο και θα σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τα «στρατόπεδα» των τεσσάρων ομάδων, ενώ μετά τη λήξη των αγώνων θα μπορείτε μέσω της WEB TV, να δείτε LIVE τις δηλώσεις των παικτών και τις συνεντεύξεις Τύπου των προπονητών.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Το πρώτο παιχνίδι, ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Παναθηναϊκό, θα διευθύνουν οι: Καρλ Γιούγκεμπραντ (Φινλανδία), Χοσέ Μαρτίν (Ισπανία) και Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία). Αναπληρωματικός διαιτητής θα είναι ο Τούρκος, Ρεσέπ Ανκαράλι.

Το δεύτερο ματς ημιτελικό, μεταξύ του Ολυμπιακού και της Μπαρτσελόνα, θα σφυρίξουν οι: Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Ρόμπερτ Λοτερμόσερ (Γερμανία) και Τόλγκα Σαχίν (Τουρκία). Αναπληρωματικός διαιτητής θα είναι ο Λετονός, Όλεγκς Λάτισεβς.

OnSports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο