Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Κύριε Περιφερειάρχα,
Με μεγάλη ικανοποίηση υποδεχθήκαμε το αποτέλεσμα της συναντήσεώς σας με τον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση και άλλους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες σχετικά με την επανενεργοποίηση των δράσεων του Κοινοτικού Ταμείου στην Περιφέρειά μας, οι οποίες είχαν ανασταλεί λόγω ελλείψεως πόρων.
Η επανένταξη της Περιφέρειάς μας στον περίφημο στόχο 2 του εν λόγω προγράμματος θα δώσει μεγάλη ανάσα στη χρηματοδότηση έργων και επιχειρήσεων, ώστε να υπάρξει ενίσχυση της ρευστότητας της αγοράς αλλά και «διάσωση» των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την ολική κατάρρευση.
Το θετικό αποτέλεσμα της συνάντησης αυτής μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία ότι είναι δυνατό να υπάρξει επανεκκίνηση της οικονομίας μέσω αυτών των προγραμμάτων, πρόταση  την οποίαν συνεχώς επαναλαμβάνουμε.

Πιστεύουμε παράλληλα πως τέτοιου είδους ενέργειες αιρετών, οι οποίες αποσκοπούν στην τόνωση της οικονομίας με ρεαλιστικό τρόπο, θα πρέπει να τυγχάνουν μεγάλης δημοσιότητας αλλά και δημόσιας επιδοκιμασίας.
Ευχόμαστε τέτοιες προτάσεις και ενέργειες να έχουν συνέχεια, ώστε να ξανασταθούμε στα πόδια το συντομότερο δυνατό, ως χώρα, ως εργαζόμενοι και  ως πολίτες.
Σας ευχαριστούμε και να γνωρίζετε ότι θα σταθούμε στο πλευρό σας σε τέτοιου είδους ενέργειες και πρωτοβουλίες
                                                     ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ

                     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
            ΧΑΡΑΤΣΗΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ                              ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο