Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Κ.ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ



ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ:
«Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Η ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ»




Η Βουλή λειτουργεί μόνο με επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών και κομμάτων και με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, κατήγγειλε  ο Γραμματέας της Κ.Ο.  των  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος καυτηριάζοντας την απουσία νομοθετικού έργου  από την πλευρά της κυβέρνησης.

Μιλώντας στην Ολομέλεια, κατά τη διάρκεια επίκαιρης επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ για τη λειτουργία των  μεταλλείων  Χαλκιδικής, Κιλκίς και Θράκης ο κ. Μαρκόπουλος τόνισε ότι «η μοναδική νομοθετική  πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η κυβέρνηση  αφορά μόνο τις συμφωνίες με την τρόικα. Αλίμονο στη χώρα και τη Δημοκρατία η οποία  λειτουργεί με εξωχώριο  πιλοτήριο».

«Η χώρα» συνέχισε ο βουλευτής Ευβοίας,  «δεν μπορεί να στηρίζεται μόνο στη δημοσιονομική προσαρμογή, υπάρχουν δεκάδες προτεραιότητες εκτός μνημονίου που πρέπει να υλοποιηθούν».

Ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επέρριψε ευθύνες στην κυβέρνηση, διότι δεν ενημέρωσε τις τοπικές κοινωνίες και πρότεινε το θέμα της λειτουργίας των μεταλλείων χρυσού στη Χαλκιδική, στο Κιλκίς και στη Θράκη να συζητηθεί στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, προκειμένου  να υπάρξει υπεύθυνη ενημέρωση από ειδικούς επιστήμονες.

«Μεγάλες επενδύσεις χωρίς κοινωνική συναίνεση δεν πραγματοποιούνται, δεν είναι δυνατόν να αντιδρούν χωρίς λόγο οι κάτοικοι των  περιοχών αυτών , οι επιστημονικοί φορείς η Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Οφείλουμε να εκμεταλλευθούμε τον ορυκτό μας πλούτο, αλλά πάνω από όλα  να μην το κάνουμε καταστρέφοντας όλα τα υπόλοιπα» επεσήμανε  ο κ. Μαρκόπουλος και πρόσθεσε , «σε αυτή την επένδυση το κράτος θα δώσει πολύ σκληρές εξετάσεις, αν δεν πετύχει, θα προκληθεί ντόμινο, με κίνδυνο να αποτύχει και το μεγάλο σχέδιο που αφορά την εκμετάλλευση των πετρελαϊκών αποθεμάτων της χώρας».



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο