Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Ο Γρηγορόπουλος και πάλι τους χωρίζει...


ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ
Σφοδρή πολιτική σύγκρουση στον απόηχο των τελευταίων δημοσκοπήσεων που δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να "παίρνει κεφάλι" έναντι της ΝΔ είχαν τα δύο κόμματα με αντικείμενο τις εκδηλώσεις για τα 4 χρόνια από τον θάνατο του μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα, στις 6 Δεκεμβρίου 2008 στα Εξάρχεια. Ένα γεγονός που σημάδεψε την νεότερη πολιτική ιστορία και όχι μόνο αφού αποτέλεσε την αρχή της πτώσης της κυβέρνησης Καραμανλή και την έλευση της κυβέρνησης του Γ.παπανδρέου με όλα τα τραγικά επακόλουθα
Αφορμή για τον "πόλεμο" ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, ήταν μια ανακοίνωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που καλεί σε συμμετοχή στις εκδηλώσεις.
"Τέσσερα χρόνια συμπληρώνονται αύριο, από τη μέρα που ο δεκαπεντάχρονος μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, έπεσε νεκρός από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού της ΕΛ.ΑΣ.
Το ξέσπασμα της κοινωνίας με πρωταγωνιστή τη μαθητιώσα νεολαία, ήταν η οργισμένη απάντηση μιας ολόκληρης γενιάς στο σύστημα της εκμετάλλευσης και της βίας. Η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 ήταν ο αγώνας για ελπίδα και δικαίωμα στη ζωή.
Σήμερα, που η τρικομματική συγκυβέρνηση Σαμαρά εντείνει την επίθεση στα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας και της νεολαίας, που οι ελαστικές σχέσεις απασχόλησης συνιστούν πλέον καθεστώς και η ανεργία καλπάζει, ο αγώνας για ελπίδα και κοινωνική χειραφέτηση αποτελούν πλέον μονόδρομο.
Δεν περιμένουμε πλέον κάποια αφορμή. Η ξοφλημένη μνημονιακή συγκυβέρνηση, πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα. Όλοι και όλες στις διαδηλώσεις 11.00 και 17.00 στην Αθήνα στα Προπύλαια, και στις συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα. Να τους κάνουμε παρελθόν!", ανέφερε στην ανακοίνωσή της η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.
Το γραφείο τύπου της ΝΔ, χαρακτήρισε "προκλητική" την ανακοίνωση, κατηγορώντας τη νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ετοιμάζεται "να κάψει την Αθήνα".
"Η πέμπτη φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ, με εμπροσθοφυλακή τη νεολαία του, ξεσκεπάζεται. Βγάζουν τις μάσκες, φορούν τις κουκούλες και εξοπλίζονται με μολότοφ, με σκοπό να κάψουν για μία ακόμη φορά την Αθήνα και να λεηλατήσουν τις περιουσίες των πολιτών.
Άλλωστε, οι βουλευτές της κοινής πια συνισταμένης, έχουν φροντίσει ήδη, ως άλλοι δοσίλογοι κουκουλοφόροι της κατοχής, να στοχοποιήσουν αστυνομικούς και τις οικογένειές τους, δίνοντάς τους βορά στις ορέξεις εγκληματικών στοιχείων, αναρτώντας φωτογραφίες τους στο διαδίκτυο.
Να είναι σίγουροι, οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι η κυβέρνηση και οι Έλληνες πολίτες δεν πρόκειται να επιτρέψουν στα “άκρα” να πετύχουν το σκοπό τους. Δε θα αφήσουν να υπάρξει καμία νέα MARFIN. Καμία κουκούλα δεν πρόκειται πλέον να τους κρύψει", αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ...


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο