Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Ο Π. Τατσόπουλος ξαναχτύπησε…

Άγρια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Στέφανο Χίο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Τατσοπουλο, μετά το σχόλιο που έγραψε ο τελευταίος στο facebook και έκανε έξαλλο τον παρουσιαστή του Kontra TV. 
Συγκεκριμένα...

ο Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook: «Ένα από τα πιο σπαρταριστά θεάματα των τελευταίων ημερών ήταν να παρακολουθείς αυτή τη σκατοσακούλα, τον Στέφανο Χίο, να σκίζει τα ιμάτιά του και να ωρύεται για τη... χυδαιότητα με την οποία εκφραζόμαστε εγώ και ο... Κασιδιάρης. Να 'σαι καλά, βρε Στέφανε. Δεν μου έμεινε άντερο». 
Φυσικό και επόμενο ήταν μόλις το έμαθε ο κ. Χίος έγινε έξω φρενών και απάντησε αμέσως στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλώντας τον «χυδαίο υβριστή που καλύπτεται πίσω από τη βουλευτική του ασυλία». Μάλιστα ο Στέφανος Χίος δεν έμεινε εκεί. Συνέχισε απειλώντας τον ακόμα και μ ξυλοδαρμό! «Όπου τον πετύχω, θα τον λιανίσω στο ξύλο. Θα φάει πολύ ξύλο... Εγώ δεν έχω μάθει να λύνω τους λογαριασμούς μου με μηνύσεις και να τρέχω στα δικαστήρια. Δεν είμαι υβριστής και δεν προσβάλλω. Να ξέρει ότι αν και όποτε τον πετύχω, θα τον κάνω μαύρο! Και κάτι ακόμη: εγώ δεν έχω μπράβους, όπως αυτός, που τον φυλάνε αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. και τον προστατεύουν. Αστυνομικοί που τους πληρώνουν Έλληνες πολίτες για να τους προστατεύουν και αυτοί να τρέχουν πίσω από τον Τατσόπουλο. Θα ήθελα, όμως, να ξέρω τι θα κάνουν οι αστυνομικοί, που τους πληρώνω εγώ όταν τον πετύχω και τον τσακίσω. Θα προστατεύσουν εμένα ή τον Τατσόπουλο;». 
Ωστόσο, ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν φάνηκε να πτοείται μιας και απάντησε άμεσα και πάλι μέσω facebook υποστηρίζοντας και ειρωνευόμενος τον Στέφανο Χίο λέει πως η ΕΛ.ΑΣ του είπε πως μπορούν να του στείλουν πάραυτα τέσσερις διμοιρίες για να τον προστατεύσουν, εκείνος όμως τους διαβεβαίωσε πως θα είναι μάταιο, αφού κανένας δεν θα μπορέσει να σταματήσει τον Στέφανο Χίο. 
«Μόλις με ενημέρωσαν από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών ότι ο κύριος Στέφανος Χίος απειλεί, στο σημερινό πρωτοσέλιδο της Espresso, ότι θα με κάνει μαύρο στο ξύλο, όπου και αν με πετύχει. Κατέρρευσα. Οι καλοί αστυνομικοί με διαβεβαίωσαν ότι μπορούν να μου στείλουν πάραυτα τέσσερις διμοιρίες για να με προστατεύσουν, αλλά τους διαβεβαίωσα κι εγώ με τη σειρά μου ότι θα είναι μάταιο. Κανένας δεν θα μπορέσει να σταματήσει τον Στέφανο Χίο -χώρια που είναι σφόδρα πιθανό, όπως δηλώνει και ο ίδιος, οι διμοιρίες να μην πάνε κόντρα στο λαϊκό αίσθημα, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί του και να με σαπίσουν ο Στέφανος Χίος + Τέσσερις Διμοιρίες. 
Ως εκ τούτου, μου συνέστησαν από τη ΓΑΔΑ να ζητήσω ταπεινά συγνώμη, παρ' όλο το πολιτικό κόστος. Σπεύδω να ζητήσω. Δηλώνω υπεύθυνα ότι ο Στέφανος Χίος είναι πρότυπο ηθικής και ακεραιότητας, αληθινό στολίδι της δημοσιογραφίας κι επειδή τυχαίνει να έχω κάποια κονέ και στο BBC World, θα μεσολαβήσω για να προσληφθεί εκεί από τον Ιανουάριο και να τον χαίρεται όλη η υφήλιος. Στέφανε, έλεος. Μη δείρεις έναν εθνομηδενιστή ομοφοβικό ομοφυλόφιλο με δύο παιδιά. Ολοι γνωρίζουν ότι είναι piece of cake για σένα. Δώσε τόπο στη δίκαιη οργή σου.»

 spirospero.gr


tromaktiko

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο