Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ & ΕΛΛΑΔΑ


Πολλάκις έχουμε αναφερθεί στη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
Μερικοί ευγενώς φερόμενοι την αποκαλούν Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Πρόεδροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας είναι οι μεγιστάνες του πλούτου Κοσμοκράτορες, Παντοκράτορες, & Πλανητάρχες,
κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, αμφότεροι Εβραίοι της διασποράς, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει εις χείρας αυτών, όλο το χρυσάφι της Γης, και τώρα πάνε να βάλλουν χέρι στο χρυσό της Μακεδονίας μας, αντιστάσεως μη ούσης, από τους εδώ δοσίλογους πολιτικούς. Μας φέρονται όπως στους κάφρους της Αφρικής.

Πλανητάρχες δεν είναι οι εκάστοτε πρόεδροι των ΗΠΑ, αλλά οι
κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ. Οι εκάστοτε πρόεδροι των ΗΠΑ είναι απλώς πιόνια και μαριονέτες αυτών, δηλαδή αχυράνθρωποι της Ν.Τ.Π.
Πολλοί αφελώς σκεπτόμενοι, αποκαλούν τον εκάστοτε πρόεδρο των ΗΠΑ Πλανητάρχη, ενώ είναι απλώς ενεργούμενο όν του Ροκφέλερ.
Το ίδιο και η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. ενεργούμενο του Ρότσιλντ.
Αυτοί οι δύο έχουν πιάσει όλα τα πόστα της Οικουμένης, προς εμπέδωση της Αυτοκρατορίας των.
Ο κύριος στόχος των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ είναι η δημιουργία μιας Παγκόσμιας κυβέρνησης, που θα στηρίζετε επάνω στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών, και θα ελέγχει όλη την ανθρωπότητα, μέσω οικονομικών κρίσεων, τοπικών πολέμων, και άλλων συμφορών. Χάριν συντομίας θα αναφερόμαστε στους κυρίους αυτούς σαν Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχους, Παντοκράτορες, & Πλανητάρχες.
Οι πρόγονοι των σημερινών Παντοκρατόρων ήσαν Εβραίοι της διασποράς, και εξασκούσαν τα επαγγέλματα των σαράφηδων, χρηματιστών, τραπεζιτών τοκογλύφων, κ.λ.π. δηλαδή  ησχολούντο με παρασιτικά επαγγέλματα που είχαν άμεσο σχέση με το χρήμα, δηλαδή παπατζήδες σαράφηδες, που σήμερα έγιναν Πλανητάρχες.
Με τη πάροδο των γενεών πλούτισαν σε τέτοιο βαθμό, που συγκέντρωσαν όλο το χρυσό της Γης στα χέρια τους, έγιναν ο Βασιλεύς Μήδας της μυθολογίας, και εξελίχθηκαν σε Κοσμοκράτορες, Επικυρίαρχους της Γης, και Παντοκράτορες στο πλανήτη.
Ο παππούς Ρότσιλντ έλεγε, «Δώστε μου τη δύναμη να εκδίδω το νόμισμα του τόπου, και ας κυβερνούν άλλοι……»
Χάριν της οικονομικής δυνάμεως που απέκτησαν, σήμερα εξουσιάζουν
Κυβερνήσεις και κράτη στο πλανήτη Γη, με σχέδια να επεκταθούν στο διάστημα, προς κατάκτηση άλλων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος. Ήδη πάτησαν μέσω της ΝΑSΑ στο δορυφόρο της Γης, τη Σελήνη, και έστειλαν μη επανδρωμένα οχήματα (Ρομπότ) στους πλανήτες Άρη και Αφροδίτη προς εξερεύνηση.
Προς υποβοήθηση του έργου των σχεδίων της Παγκόσμιας Δικτατορίας, ίδρυσαν θυγατρικές, όπως τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, (Ν.Τ.Π.), και τη Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση.
Προς υλοποίηση των σκοπών της Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης, ίδρυσαν λέσχες και οργανώσεις, μεταξύ των οποίων διακρίνονται,
η λέσχη BILTERBERG  του Ρότσιλντ, και η πανίσχυρη τριμερής επιτροπή του Ροκφέλερ, με συμβούλους-επιτελείς τους κ.κ. Κίσινγκερ,
& Brezinsky, αμφότεροι πρώην ΥΠ.ΕΞ διαφόρων προέδρων των ΗΠΑ.
Η λέσχη BILTERBERG  ενεργοποιείται στην Ευρώπη, και η τριμερής επιτροπή σε ΗΠΑ & Ιαπωνία.
Ο Ρότσιλντ ελέγχει όλες τις τράπεζες της Γης, και ο Ροκφέλερ την παγκόσμια ενέργεια, πετρέλαια, κ.λ.π.
Όλα αυτά τα αναφέρουμε, διότι έχουν άμεσο σχέση με το δράμα της Ελλάδας σήμερα. Προς υποβοήθηση του έργου της BILTERBERG και της τριμερούς επιτροπής, χρησιμοποιούν υποδεέστερες λέσχες, στοές, και άλλες Σιωνιστικές, Σατανιστικές, και συνωμοτικές οργανώσεις.
1.-  Τη Παγκόσμια Μασονία, με τις κατά τόπους στοές, με τα στελέχη αυτής, γνωστά στο κοινό και μη εξαιρετέα.
Η Μασονία είναι μια μυστική συνωμοσία αιώνων, η οποία είναι θυγατρική του Διεθνούς Σιωνισμού, με ταύτιση αρχών, ιδεών, σχεδίων, και σκοπών. Λέγονται και ελευθεροτέκτονες, ή απλώς τέκτονες.
2.- Τους ILLUMINATI, Ελληνιστί  Πεφωτισμένους.
3.- Το Συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων των ΗΠΑ (CFR), του οποίου
προϊστανται οι κ.κ. Κίσινγκερ και Brezinsky, με τα Think Tanks.
4.- Το Παγκόσμιο οικονομικό FORUM, με την Ε.Ε. & Η.Π.Α.
5.- Τους οργανισμούς όπως ΟΗΕ, ΝΑΤΟ,  κ.λ.π.
6.- Την οργάνωση των Μορμόνων στις ΗΠΑ.
7.- Την οργάνωση «Κρανία και Οστά», της οικογένειας Μπους.
8.- Την OPUS  DAY  του Βατικανού. (Πάπας & Καρδινάλιοι).
9.- Οι  Ναϊτες, Ιππότες, Ροδόσταυροι, και άλλες μυστικές φαιδρές οργανώσεις.
10.- Τη παγκόσμιο τράπεζα, και το ΔΝΤ.
Σαν υποδεέστερες οργανώσεις, για υποβοήθηση του έργου όλων αυτών, σαν βοηθητικές ομάδες, χρησιμοποιούν την εκκλησία των Σαϊεντολόγων, τους  ROTARY, τους LIONS, και άλλους.
Όλοι αυτοί εργάζονται για τους σκοπούς & σχέδια επικράτησης της
Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης-Δικτατορίας.
Όλοι αυτοί λειτουργούν για τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, θέλουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, μια θρησκεία, μια οικονομία, ένα νόμισμα, για όλο το πλανήτη, έναν ηγέτη-Δικτάτορα προερχόμενο από την οικογένεια Ρότσιλντ ή Ροκφέλερ.
Οι περισσότερες κυβερνήσεις των κρατών του πλανήτη έχουν ήδη υποταγεί στα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Αυτά τα σχέδια προβλέπουν και αλλαγές συνόρων των σημερινών υπαρχόντων κρατών, διαμελισμό κρατών και εξαφάνιση Εθνών,
και «Δόξαν Λαού Σου Ισραήλ», που ψάλλει η Αγία ημών εκκλησία, η Ορθοδοξία, που κατάντησε υπηρέτρια στην υπηρεσία της Σιωνιστικής Σατανιστικής Πανθρησκείας.
Οι περισσότερες θρησκείες του πλανήτη Γη, με τις ηγεσίες αυτών, έχουν δηλώσει υποταγή στη πανθρησκεία του Σιωνισμού, ιδίως ο Χριστιανισμός, λόγω πρώτου βαθμού συγγενείας με τον Ιουδαϊσμό, με τις ανάξιες ηγεσίες της Καθολικής, Ορθόδοξης, και Προτεσταντικής εκκλησίας, οι οποίες έχουν πλήρως υποταγεί στα σχέδια της Σιωνιστικής πανθρησκείας. Οι ηγεσίες των Χριστιανικών εκκλησιών, (Πάπες και Πατριάρχες) είναι σχεδόν όλοι τους ΙLLUMINATI.
Μασόνοι γίνονται οι κατωτέρων πνευματικών δραστηριοτήτων.
Οι ILLUMINATI  είναι η Ελίτ των πνευματικών μυστικιστικών Σιωνιστικών οργανώσεων, και οι Μασόνοι είναι το πόπολο, όπου γίνονται δεκτά τα χαμηλά λαϊκά στρώματα της κοινωνίας.
Όλοι οι αφανείς, γίνονται Μασόνοι, για να φορέσουν τις ποδίτσες, νομίζοντας ότι έτσι θα ανεβούν στην ιεραρχία των δημοσίων ή ιδιωτικών υπηρεσιών. Για να γίνεις ILLUMINATOS  πρέπει να είσαι στο μυαλό από 33ο βαθμό και άνω. Μασώνος γίνεσαι από 1ο βαθμό και βάλε…Δηλαδή «Ποπολάρος», στελέχη κατώτερης διανόησης.
Οι Μασόνοι για την εξουσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, θεωρούνται  Ποπολάριοι, δηλαδή στη διανόηση πληβείοι! Μασόνος γίνεται, «Και η κουτσή Μαρία», λέει ο λαός.
Ο Λαός τους αποκαλεί, Εβραιομασώνους, τα συμπεράσματα δικά σας.
Κανείς δεν γίνεται Πρόεδρος, Πρωθυπουργός, Πάπας, Πατριάρχης, ΜεγαλοΒιομήχανος, Αρχιεπίσκοπος, Καρδινάλιος, Υπουργός, εάν πρώτα δεν προσκυνήσει την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και δεν περάσει τουλάχιστον από τη λέσχη BILTERBERG, ή τη Τριμερή Επιτροπή, και δεν προσευχηθεί στο «Τείχος των δακρύων» φορώντας το μαύρο «κακλάκι». Για να γίνει κανείς Πρόεδρος ή Πρωθυπουργός, Πάπας ή Πατριάρχης, πρέπει να πάρει πτυχίο από το Κίσινγκερ, και τον Αρχιραββίνο της Οικουμένης, ή τουλάχιστον από Αμερικάνικο ή Αγγλοσαξωνικό Σιωνιστικό Πανεπιστήμιο της Ν.Τ.Π. και να τυγχάνει ευνοίας των Κοσμοκρατόρων
Το Σύνταγμα όλων αυτών των αρχόντων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, είναι «Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».
Τα Ιερά βιβλία της Σιωνιστικής Πανθρησκείας, είναι το «Ταλμούδ», το
«Τορά», και η «Καμπάλα».
Με αυτά τα μέσα, τα διεθνή χαλκεία, στηρίζουν τη Σιωνιστική παγκόσμια Διακυβέρνηση-Δικτατορία.
Όλες αυτές οι σκοτεινές παγκόσμιες λέσχες, εδράζονται σε «Θεωρίες Συνωμοσίας», και αλληλοϋποστηρίζονται από τα διεθνή τραπεζικά κατεστημένα,(βλέπε Goldman Sachs, etc), τις λεγόμενες «αγορές», την Ε.Ε. τις ΗΠΑ, και τον ΟΗΕ, μέσω των οποίων δημιουργούν οικονομικές κρίσεις, και άλλα θλιβερά γεγονότα. Οι πρόεδροι του Ο.Η.Ε. και της Ε.Ε. εκλέγονται από την ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Ο Ο.Η.Ε. είναι ένα εκλεγμένο ίδρυμα, στην υπηρεσία της παγκόσμιας διακυβέρνησης, γιαυτό βλέπουμε Γενικούς Γραμματείς Μαύρες και Κίτρινες πιόνια και μαριονέτες της Ν.Τ.Π.
Οι Η.Π.Α. & Ε.Ε. είναι μέσα επιβολής της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας, με το ΝΑΤΟ στρατό επιβολής των σχεδίων και σκοπών των διεθνών συνωμοτών. Τα πολιτικά στελέχη των ΗΠΑ & Ε.Ε. τυγχάνουν της απολύτου εγκρίσεως (διορισμένοι) των προέδρων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Τα στρατιωτικά στελέχη του ΝΑΤΟ επίσης. Η στελέχωση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης είναι.
Πρόεδροι: Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, και στελέχη-σύμβουλοι οι κ.κ.
Soros, Paulson, Μorgan, Ford, Hammer, Harriman, Goldman, Leehman,Clinton, Kissinger, Brezinsky, και άλλα μπουμπούκια, που λειτουργούν για να σκλαβώσουν την ανθρωπότητα, με τη συνεργασία ανθρωποειδών τοπικών πολιτικών παραγόντων, ενεργούμενα όντα στην υπηρεσία των εκμεταλλευτών της ανθρωπότητας Ρότσιλντ & Ροκφέλερ.
Οι ανά κράτος πολιτικοί, είναι πιόνια, και αχυράνθρωποι αυτών.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας είναι ταγμένοι στην εξυπηρέτηση των σχεδίων των διεθνών Δικτατόρων, Eξουσιαστών & Επικυρίαρχων της Γης. Θεός τους είναι ο Αντίχριστος, σύμβολο το 666, και ιερό βιβλίο η Καμπάλα. Δηλαδή «Ότι αισχρόν εστίν και λέγειν» που λέει ο Λαός.
Γιαυτό θέλουν να μας φορέσουν τα τσιπάκια, με τις νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες, για να μας μεταβάλλουν σε πρόβατα επί σφαγήν…….
Έργα τους οι παγκόσμιοι και τοπικοί πόλεμοι, οι παγκόσμιες και τοπικές οικονομικές κρίσεις, οι σκοτεινές σατανικές παγκόσμιες λέσχες
και συνωμοσίες, οι δολοφονίες άλλων πολιτικών ηγετών αντιτιθεμένων
στα σχέδιά τους (Κένεντυ, κ.λ.π.), τρομοκρατικές πράξεις όπως η 11η Σεπτεμβρίου στη Ν.Υ. και άλλες πολλές, πολιτικές συνωμοσίες όπως το
Watergate και άλλες, εργαλεία τους οι μυστικές υπηρεσίες, οι πανδημίες όπως το AIDS, κλπ, για υποδούλωση των λαών, οι οργανώσεις ΜΚΟ για να προωθούν τις πολιτικές των, και άλλες σκοτεινές υποθέσεις. Προς εμπέδωση των ανωτέρω βλέπε εκδόσεις και βιβλία, όπως  π.χ. «Ελλαδικός τεκτονισμός & Μεγάλες Δυνάμεις», «Τεκτονισμός και Αρχαία Ελλάδα», «Οι Εβραιομασώνοι πρακτορείο των Αγγλοσαξώνων στην Ελλάδα», «Μασονία εναντίον Ελλάδας»,
«Πλανητάρχες», και άλλα πολλά. Καταστροφικά για την ανθρωπότητα έργα τους οι πόλεμοι, το τσουνάμι του 2004, ο τυφώνας Κατρίνα στη Νέα Ορλεάνη, ο τυφώνας SANDY στην Νέα Υόρκη, καταστροφές και συνωμοσίες στο διάστημα, αεροπορικές τραγωδίες, οικονομικές κρίσεις, λαθρομετανάστευση προς εξαφάνιση εθνών, (βλέπε Ελλάδα), Ναρκωτικά, λαθρεμπόρια όπλων, κ.λ.π. Όλα αυτά προς τρομοκράτηση της ανθρωπότητας, για επιβολή των σχεδίων και σκοπών τους.
Το ίδρυμα Ροκφέλερ επιδίδεται και σε φιλανθρωπίες, αλλά με πονηρούς Στρατηγικούς σκοπούς. Οι κ.κ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, εμφανίζονται και σαν φιλάνθρωποι………
Οι κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, και η κουστωδία αυτών, από τη διεθνή κοινή γνώμη χαρακτηρίζονται σαν διεθνείς συνωμότες, και σχεδιαστές της γεωπολιτικής, γεωστρατηγικής, γεωοικονομίας, και γεωενέργειας, στο πλανήτη, που κήρυξαν παγκόσμιο οικονομικό, ψυχολογικό, & ψυχρό πόλεμο, για υποβοήθηση των σχεδίων τους για παγκόσμια κυριαρχία. Είναι διεθνείς σχεδιαστές του αφανισμού Κρατών & Εθνών.
Όλα αυτά δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας, αλλά πρακτικές που υλοποιούνται. Βλέπε Βαλκάνια, Αραβικές χώρες, Ελλάδα, κ.λ.π.
                                     Ελλάς  &  Ελληνισμός:
                                    ------------------------------
Μέσα σε όλα αυτά κάπου εμπλέκεται και η Ελλάδα, ή μάλλον με πολιτικές συνωμοσίες μας ενέπλεξαν, με σκοπό τον αφανισμό του Ελληνισμού, διότι ο Αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός, είναι καρφί στα μάτια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, αλλά και διότι θέλουν οικονομικά να εξαθλιώσουν τον Ελληνισμό, για να αρπάξουν τον εθνικό μας πλούτο. Για το σκοπό αυτό εμπλέκονται από τη Ν.Τ.Π. και οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες. Η εισβολή του Ισλάμ στην Ευρώπη άρχισε από την Ελλάδα. Κατάντησαν τη χώρα μας αποθήκη Ισλαμοφασιστών. Βγάλαμε από τα σύγχρονα στρατόπεδα τον Ελληνικό στρατό, για να στεγάσουμε τους Ισλαμοφασίστες, μελλοντικούς σφαγείς των Ελλήνων, (Βλέπε γεγονότα Λιβύη, Συρία, κ.λ.π.).
 Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας είναι λάτρεις της πολυπολιτισμικότητας και του πολυφυλετισμού, και μας λένε ότι πρέπει να δεχθούμε την εισβολή των λαθρομεταναστών, διαφορετικής κουλτούρας λόγω θρησκείας, στην Ευρώπη και στη πατρίδα μας, γιατί είναι θύματα του καπιταλισμού και του Ιμπεριαλισμού, και είναι σωστό από ανθρωπιστικής άποψης. Στη πραγματικότητα παίζοντάς το «ανθρωπιστές», σκάβουμε το λάκκο μας. Δίνουμε τη πατρίδα μας, στους μαύρους Μουσουλμάνους Ισλαμοφασίστες λαθρομετανάστες,
και εμείς μένουμε στα ξένα χωρίς πατρίδα. Χάνουμε την Ελλάδα μας.
Διότι έτσι το θέλει η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, με τα εδώ πιόνια της. Αποχαιρετήστε την Ελλάδα που ξέρατε. Εμείς σαν φανατικά κουτορνήθια ξαναψηφίζουμε τους προδότες πολιτικούς πράκτορες των
Σιωνιστών Επικυρίαρχων του πλανήτη, πρώην σαράφηδων.
Κατάφεραν να επιβάλλουν πρωθυπουργούς Εβραίους την καταγωγή, σαν τον Ααρών Αβουρί, το Jeffrey, και ΣαμαροΤούρκογλου, με πρόεδρο Ιουδαίο της φυλής του Ιούδα, και υπουργούς Εβραιομασώνους Σιωνιστές, (Σαραγγούσης κλπ), που γέμισαν την Ελλάδα με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, ενώ στηρίζουν την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, με φόρους&χαράτσια. Όλα αυτά έγιναν με τη ψήφο μας.
Μας έβαλαν στο ευρώ για να ξεπουληθεί η περιουσία της Ελλάδας. Οι δοσίλογοι πολιτικοί έκλεψαν το χρήμα του λαού, και το μοίρασαν στους διεθνείς απατεώνες της GoldmanSachs, και στους συγγενείς τους.
Την Ελλάδα κυβερνά μια διεφθαρμένη κλίκα δοσίλογων πολιτικών και επιχειρηματιών, αλλοδαπών και ημεδαπών.
Κατάλαβες τώρα, γιατί οι δοσίλογοι πολιτικοί σε λένε «εθνικιστή»
όταν λες πως αγαπάς τη πατρίδα σου;; Για να την πουλήσουν εύκολα.
Γιαυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από Έθνος, και Ελλάδα, είναι εμπόδιο
όταν ακούγεται μέσα στο μαντρί του εκσυγχρονισμού, και στο λόμπυ του ευρώ, που μας εγκλώβισαν.
Κατάλαβες τώρα, γιατί σε λένε ρατσιστή; Γιατί σε πολύ λίγο δεν θα είσαι πια ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους παγκόσμιους τραπεζίτες, και στους εδώ προδότες πολιτικούς, οι οποίοι θα παριστάνουν τη κυβέρνηση.
Κατάλαβες τώρα, γιατί υποβάθμισαν την παιδεία; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο με 3,60. Να σε βάλλουν πίσω από το πάγκο των δικών τους Supermarkets που απλώσανε στη χώρα σου, να δουλεύεις γιαυτούς
Κατάλαβες τώρα, γιατί κατέστρεψαν μεγάλες υγιείς Ελληνικές βιομηχανίες, και έκαψαν τα ελληνικά πολυκαταστήματα;; για να εγκαταστήσουν τα δικά τους. Κατάλαβες τώρα, γιατί έκαψαν τα δάση μας, μαζί και την Αρχαία Ολυμπία;; Για να ξεπουλήσουν πιο εύκολα τη πατρίδα σου, και να καταστρέψουν το πολιτισμό σου.
Κατάλαβες τώρα, γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;;
Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Με χαρτιά και κάρτες παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί, το αυτοκίνητο.
Κατάλαβες τώρα, γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;; Όταν ένας δοσίλογος Πρωθυπουργός της χώρας, μαζί με μερικούς προδότες υπουργούς, προέτρεπαν τον απλό κοσμάκη να βάλει το κομπόδεμα στο στημένο παιχνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά το τζόγο. Το παιχνίδι γινότανε με χειραγώγηση των μετοχών, και με εσωτερική πληροφόρηση, αφού
«Εκείνοι» οι διάφοροι Ρότσιλντ κινούσαν τα νήματα……
Κατάλαβες τώρα, ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τα λεφτά σου, το αίμα σου, τον ιδρώτα σου, με άϋλους τίτλους, δηλαδή με αέρα κοπανιστό;;;
Κατάλαβες τώρα, γιατί θέλουν τόσο πολύ την νεοφιλελεύθερη αγορά και οικονομία;;; για να κλείσει ο μπακάλης της γειτονιάς, και να στέλνεις το κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της Γερμανίας. Σε βάλανε στη γυάλα σαν χρυσόψαρο, και στη συνέχεια σε πέταξαν στον ωκεανό  να σε φάνε τα σκυλόψαρα.
Κατάλαβες τώρα, γιατί αγαπάνε οι δοσίλογοι πολιτικοί τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες;;; Για να μας κάνουν δυστυχισμένους!!!
Κατάλαβες τώρα, πόσο αξίζει η πατρίδα σου;;; Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στο κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο, και τη κοστολογούν μόλις 350 δις ευρώ, μαζί με τις αρχαιότητες!!!
Κατάλαβες τώρα, γιατί κάνανε δική τους την Εθνική οδό;;;
Γιατί θέλεις 50 ευρώ διόδια για να πας από την Αθήνα στη Θεσ/νίκη
ενώ τη φτιάξαμε εμείς, με χρήματα από το δημόσιο κορβανά, με Έλληνες εργολάβους. (Υπουργείο τότε δημοσίων έργων).
Κατάλαβες τώρα, γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια;;;
Για να σε κάνουν να τρώς κουτόχορτο στα λιβάδια των Τούρκικων σήριαλς. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τους πρωϊνούς πουλημένους,
στις μεσημεριανές αφελείς, και στις βραδυνές προπαγανδίστριες
των δοσίλογων πολιτικών. Από το πρωί μέχρι τη νύχτα μια θλιβερή
παρέλαση υπερεκτιμημένων  «τίποτα» στον αέρα, να διαφημίζουν τους εθνικούς προδότες, τα λαμόγια, τους κλέφτες και προδότες της πατρίδας    
Κατάλαβες τώρα, γιατί σε έδιωξαν από το χωριό, και από τη Γη σου, δίδοντάς σου μια θέση στη πρωτεύουσα , στο δημόσιο;;;
Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους «εποίκους» Ισλαμιστές.
Κατάλαβες τώρα, γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυό δουλειές,
ενώ ο παππούς θα πρέπει να δουλεύει ακόμα μέχρι τα 70 του;;;
Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό,
και χωρίς αρχές, για να γίνουν βορά στα χέρια των διακινητών ναρκωτικών.!!! Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά, γιαυτό προωθούν την υπογεννητικότητα με φόρους.
Κατάλαβες τώρα, γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας σοβαρός άνθρωπος-πατριώτης;;; Επειδή δεν θέλει να ανήκει στον θίασο των 300
που προδιαγράφουν οι κομματικές λίστες, τις οποίες συντάσσουν τα πολιτικά λαμόγια, οι ντόπιοι τοποτηρητές της παγκοσμιοποίησης, μαζί με τις «άγιες οικογένειες» (πιόνια του Ρότσιλντ), της πατρίδας μας.
Κατάλαβες τώρα, γιατί τα κάνουν όλα αυτά;;; Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες στην Ελλάδα. Οι δοσίλογοι αυτοί, μαζί με τα μεγάλα αφεντικά τους, συντελούν και εκτελούν μια νέα μορφή γενοκτονίας στην Ελλάδα μας, και το ξέρουν πάρα πολύ καλά, επειδή αυτοί τη σχεδίασαν.!!!
Με την υπογεννητικότητα που μαστίζει τη χώρα, και με τη φορολόγηση των παιδιών, οι δοσίλογοι της εσωτερικής τρόϊκας, εφιάλτες της τριμερούς διακυβέρνησης της Ελλάδος, ανέβασαν την ανησυχία μας  στο ζενίθ, για το μέλλον της πατρίδας μας.
Οι Ν.Υ. TIMES  γράφουν για την Ελλάδα, «Οι παγκόσμιοι ολιγάρχες αποτελούν εμπόδιο για την ανάκαμψη και ανάπτυξη της Ελλάδος».
Καταγγέλουν τη σχέση που έχουν ισχυρές επιχειρηματικές οικογένειες,
με τους πολιτικούς, οι οποίοι λειτουργούν για τα συμφέροντα των ολιγαρχών Παντοκρατόρων.
Η χώρα μας κάθεται επάνω στα πετρέλαια και στο φυσικό αέριο, αλλά και άλλο ορυκτό πλούτο, και αυτοί οι προδότες, κόβουν τη σύνταξη των γερόντων, και φορολογούν τα μωρά των Ελλήνων, για να λύσουν το πρόβλημα του χρέους, που μας δημιούργησαν οι Επικυρίαρχοι Πλανητάρχες, Δικτάτορες του πλανήτη.
Η DEUTSCHE BANK  λέει ότι η Ελλάδα μπορεί να κερδίσει ΑΜΕΣΑ
214 δις. ευρώ από το φυσικό αέριο, και οι δοσίλογοι πολιτικοί κοιμούνται όρθιοι, ή μάλλον τα φυλάσσουν για το Ροκφέλερ!!!
Η Γερμανική αυτή τράπεζα αποτιμά στα 427 δις. ευρώ τα υποθαλάσσια
Κοιτάσματα φυσικού αερίου, ΜΟΝΟ νοτίως της Κρήτης.
Άλλες διεθνείς πηγές, αναφέρουν την Ελλάδα ως «Ελ Ντοράντο» σπάνιων στρατηγικών ορυκτών, εκτός από τους υδρογονάνθρακες, και
οι προδότες πολιτικοί πνίγουν το λαό μας με λιτότητα και Μνημόνια.  
Έπνιξαν τη πατρίδα μας με τη γενοκτονία των Μνημονίων, και η κατάσταση έγινε μη αναστρέψιμη.
Με αυτούς τους δοσίλογους πολιτικούς δεν θα επιβιώσουμε ως έθνος.
Μας κυβερνούν σκοτεινές σπείρες μαριονέτες και πιόνια των διεθνών συνωμοσιών. Αποχαιρετήστε την Ελλάδα που ξέρατε!!!

                                        ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                        Διεθνολόγος
                                        E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο