Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Να χαρώ εγώ… αντάρτη!


Έντονη, λέει, ήταν η αντίδραση του Μάκη Βορίδη, στις προθέσεις της κυβέρνησης, που τυγχάνει να συμμετέχει ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, σχετικά, με τον ενιαίο φόρο στα ακίνητα.
Ο άνθρωπος που δηλώνει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι δεν έχει στην κατοχή του ακίνητο και μένει στο νοίκι, νοιάζεται για όλους όσους έχουν πληγεί από την φορομπηχτική πολιτική της συγκυβέρνησης και κατ' επέκτασης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.
Ο κ. Βορίδης μίλησε για «κακή, λάθος και άδικη πολιτική», η οποία -όπως εκτίμησε- «δεν θα αποφέρει τελικά και έσοδα».
Κάποιοι, έσπευσαν να μιλήσουν για «αντάρτικο». Κάποιοι άλλοι για «έντονες φωνές διαμαρτυρίας μέσα στην Κυβέρνηση».
Ω, λα, λα!
Πόσο τραγικοί μπορεί να είναι όσοι εξακολουθούν να μην βλέπουν το παιχνίδι Βορίδη και κάποιων άλλων παιδιών της Νέας Δημοκρατίας;
Ο Βορίδης, διαμαρτύρεται –και καλά- για τον νέο φόρο στα ακίνητα, παρά το γεγονός έχουν επιβληθεί τα τελευταία χρόνια πέντε νέοι φόροι και μάλιστα πρόσφατα καθιερώθηκαν ως μόνιμοι από έκτακτοι.
Το κόλπο είναι παλιό. Πες τους ότι θα κάνεις, λέμε τώρα, δέκα τους φόρους στα ακίνητα από πέντε που είναι σήμερα. Θα φωνάξουν, θα αντιδράσουν, θα ξεσηκωθούν και τότε θα τους κατεβάσεις στους... οκτώ. Έτσι θα σου πουν και ευχαριστώ.
Αυτό ήταν το κόλπο της εβδομάδας, με τον Βορίδη σε ρόλο «καλού αστυνομικού» και του Στουρνάρα στο ρόλο του «κακού αστυνομικού».
Κατά τ' άλλα... αντάρτης ο Βορίδης.
Έλεος, προς Θεού και νισάφι!
Έχει και η κοροϊδία τα όριά της!


Χρυσάνθη Δ. Ρουμελιώτου


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο