Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Τα αποδεικτικά στοιχεία για τη σχέση ΕΤΕ, Grant Thornton και End National Debt των 600 δις

Η εταιρεία Grant Thornton έχει επιλεγεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ως ο επίτροπος της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και θα επιβλέπει τη λειτουργία της, τα επενδυτικά σχέδια και το δανειακό χαρτοφυλάκιο της.
 Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο άρθρο του Banquedorient (http://banquedorient.org/web/?p=1691), σημαντικό διοικητικό στέλεχος της Grant Thornton, είναι παράλληλα και ιδρυτικό μέλος της οργάνωση των Σώρρα – Λαμπράκη End National Debt, δημιουργώντας ένα παράδοξο ασυμβίβαστο με εμφανή τη σύγκρουση συμφερόντων. 
Τελευταία, έγινε μια ήπια προσπάθεια υποβάθμισης του θέματος, ενώ δηλώσεις αμφισβητούν τη συμμετοχή του κ. Απόστολου Παπαδόπουλου στην οργάνωση End National Debt.
Σήμερα λοιπόν φέρνουμε στο φως στοιχεία που αποδεικνύουν αυτή τη συμμετοχή πέραν κάθε αμφιβολίας.


Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ GRANT THORNTON
ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΛΥΜΠΕΡΗ

Από τα πιο προβεβλημένα στελέχη της Grant Thornton είναι ο κ. Απόστολος Παπαδόπουλος, partner της εταιρείας και Διευθυντής τμήματος, φέροντας τον τίτλο Head of Government & Infrastructure Advisory. Ο κ. Παπαδόπουλος, έχει διατελέσει συμβουλευτικό μέλος στα Διοικητικά Συμβούλια εταιρειών όπως η Info-Quest, οι χρεοκοπημένες Εκδόσεις Λυμπέρη και η εταιρεία Καραμολέγκος.
  • Παράλληλα, το βιογραφικό του κ. Απόστολου Παπαδόπουλου, ως  μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Εκδόσεις Λυμπέρη , εμφανιζόταν στη σελίδα της εταιρείας, η οποία πλέον έχει κατέβει.
    Φροντίσαμε να αποθηκεύσουμε σε μορφή pdf το συγκεκριμένο site. Μπορείτε να δείτε το σχετικό έγγραφο των Εκδόσεων Λυμπέρη εδώ:
    http://imgur.com/a/EfsQl#0
  • Πολύ σημαντικό εύρημα είναι  η Εξαμηνιαία έκθεση 2010 των Εκδόσεων Λυμπέρη, η οποία υπογράφεται από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας. 
    Στη σελίδα 3 της έκθεσης βλέπουμε τον κ. Απόστολο Παπαδόπουλο με τη διεύθυνση του και τον αριθμό αστυνομικής ταυτότητας Α.Δ.Τ. ΑΒ 251935:
    http://imgur.com/a/cfAlu#0
Είναι λοιπόν ξεκάθαρο, ότι ο κ. Απόστολος Παπαδόπουλος της Grant Thornton είναι ταυτόχρονα το συγκεκριμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Εκδόσεων Λυμπέρη.

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ END NATIONAL DEBT

  • Το Banquedorient ανέβασε  το καταστατικό της οργάνωσης των Σώρρα – Λαμπράκη (El/END),  το οποίον είναι ένα ενδιαφέρον ανάγνωσμα. Ολόκληρο το καταστατικό είναι ανεβασμένο στο http://imgur.com/a/7nhEy
  • Στην πρώτη σελίδα του καταστατικού, αναφέρονται τα ιδρυτικά μέλη της οργάνωσης, η οποία δεν μπορεί να έχει πάνω από 30 τακτικά μέλη.  Τρίτο κατά σειρά ιδρυτικό μέλος είναι ο κ. Απόστολος Παπαδόπουλος,  ο οποίος προσκόμισε το δελτίο ταυτότητας Α.Δ.Τ. ΑΒ 251935.
Η συμμετοχή αυτή αποδεικνύεται πέραν κάθε αμφιβολίας.
  • Όσο λοιπόν και αν αρνούνται κάποιοι τη συμμετοχή του κ. Απόστολου Παπαδόπουλου στην οργάνωση End National Debt, η συμμετοχή αυτή αποδεικνύεται πέραν κάθε αμφιβολίας. Εκτός βέβαια αν ο κ. Απόστολος Παπαδόπουλος δεν γνώριζε τη συμμετοχή του στην οργάνωση αυτή και κάποιος υπέγραψε για αυτόν (http://imgur.com/a/7nhEy#12).
Επίσης, για να προλάβουμε κάποιες ερωτήσεις,  η συμπόρευση της Grant Thornton με την Εθνική Τράπεζα δεν ξεκίνησε μόλις τώρα, με την ανάληψη της θέσης επιτρόπου, αλλά αρκετά χρόνια πριν σχεδόν με την εμφάνιση της Grant Thornton στην Ελλάδα  (παράδειγμαhttp://www.sdit.mnec.gr/el/press_office/DeltiaTypou/articles/article0048.html).
Ακόμη και τη στιγμή της ίδρυσης της οργάνωσης End National Debt, με τη συμμετοχή του κ. Απόστολου Παπαδόπουλου, η Grant Thornton είχε εταιρική σχέση με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με κοινή κάθοδο σε αρκετούς διαγωνισμούς.
Ακόμη και τη στιγμή της ίδρυσης της οργάνωσης End National Debt, με τη συμμετοχή του κ. Απόστολου Παπαδόπουλου, η Grant Thornton είχε εταιρική σχέση με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Εκτός από την Εθνική Τράπεζα, η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο κ. Απόστολος Παπαδόπουλος, διατηρούσε σχέσεις με την PLANET ΑΕ, η οποία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις για τις συμβάσεις εκατομμυρίων ευρώ που έχει υπογράψει με το Δημόσιο, την ίδια στιγμή που η γυναίκα του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών είναι μεγαλοστέλεχος της (δημοσίευμα εφημερίδας Δημοκρατία – 20.05.2011)…

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ END NATIONAL DEBT ΚΑΙ Η GRANT THORNTON


Ο πρόεδρος της οργάνωσης End National Debt σε δημοσιευμένη επιστολή του εναντίον του πρώην Αντιπροέδρου της οργάνωσης, του επεσήμανε ότι:
 ἐκλέχτηκες στήν Ἀθήνα στά γραφεῖα τῆς Grant-Thornton καί δέν διορίστηκες ἀπό τόν Λαμπράκη… Θυμᾶσαι; 
Δυστυχώς, όσο και αν κάποιοι θέλουν να αποκρύψουν το πασιφανές, η οργάνωση αυτή στα σπάργανα της αποδέχθηκε τις επεμβατικές επιλογές της Grant Thornton. Μπορεί στο προηγούμενο άρθρο μας να προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τις σχετικές αποστάσεις, μια και δεν θελήσαμε να αποκαλύψουμε περισσότερες πληροφορίες που έχουμε στην κατοχή μας.
Η οργάνωση αυτή στα σπάργανα της αποδέχθηκε τις επεμβατικές επιλογές της Grant Thornton.
Η καταστρατήγηση του καταστατικού της εν λόγω οργάνωσης από τη δημιουργία της και ο διορισμός ηγετικών μελών της σε γραφεία μιας εταιρείας δεν είναι απλή υπόθεση. Ακόμη και αν ο συγκεκριμένος αντιπρόεδρος δεν έχει πια σχέση με την οργάνωση End National Debt για δικούς του λόγους, η ξεκάθαρη αποδοχή του “διορισμού” από τα υπόλοιπα μέλη εμφανίζει εικόνα διαπλοκής και υποτέλειας προς τις επιταγές της Grant Thornton.
Εκτός από το συγκεκριμένο “διορισμό”, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι συγκεκριμένες υπογραφές στο καταστατικό της οργάνωσης End National Debt δεν έχουν μπει από τα πραγματικά πρόσωπα, αλλά από κάποιον τρίτο, ο οποίος πλαστογράφησε τις υπογραφές τους, έστω με το ελαφρυντικό της από απόσταση αποδοχής. Όταν μια οργάνωση κάνει σημαία της τη διαφάνεια, δεν μπορεί να ξεκινάει πλαστογραφώντας και συμπληρώνοντας υπογραφές όπου αυτές απουσιάζουν.
Θεωρούμε σίγουρο ότι από την πλευρά της συγκεκριμένης οργάνωσης, με την οποία δεν έχουμε ασχοληθεί μέχρι σήμερα λόγω δικής μας απόφασης (αν και διαθέτουμε αρκετά στοιχεία), θα δεχθούμε επίθεση χωρίς κανένα πραγματικό στοιχείο και φυσικά θα μας τοποθετήσουν στο “κατεστημένο” για να προχωρήσουν στην περιχάραξη των ορίων “ιδιοκτησίας” τους επί των πολιτικά συμπαθούντων.

Όσο και αν θαυμάζουμε την ανδρεία ανθρώπων που κλείνουν τα μάτια και κάνουν το άλμα στο κενό για να βρουν υποχρεωτικά κάποιον να εναποθέσουν τις ελπίδες τους,  το διαπλεκόμενο προδοτικό παρόν δεν μπορεί να αντικατασταθεί από ένα νέο διαπλεκόμενο πλαστογραφημένο μέλλον.  Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουν κάποιοι, τόσο συντομότερα θα κινηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση για να προστατέψουν την κίνηση που δημιούργησαν και την οποία τουλάχιστον εμείς δεν βλέπουμε με κακό μάτι σε θεωρητικό επίπεδο.
Η ενασχόληση μας με τη συγκεκριμένη οργάνωση θα ολοκληρωθεί εδώ, παρά το τεράστιο αρχείο που διαθέτουμε, γιατί στόχος μας δεν είναι η διαμάχη, αλλά η προστασία των αυτονόητων.

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

Στην εκούσια δικαιοδοσία που θα γίνει στις 19 Μαρτίου 2013, για το διορισμό εκκαθαριστών για την Τράπεζα Ανατολής, θα φανούν πολλά για τον πατριωτισμό κάποιων και την πλευρά που έχουν επιλέξει. Στη διαδικασία συμμετέχουν τόσο ο κ. Σώρρας ατομικά, όσο και οι δύο οργανώσεις, στις οποίες φέρεται να έχει δωρήσει από 4 μετοχές της Τράπεζας Ανατολής στην κάθε μία (End National Debt και Ellas Never Die).
Φαινομενικά αντίδικος θα είναι η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία θα προσπαθήσει για ακόμη μια φορά να μας πείσει ότι έχει ολοκληρωθεί η ειδική εκκαθάριση το 1936. Σύμφωνα με ελεγχόμενες πληροφορίες που έχουν φτάσει σε εμάς, στόχος της εκούσιας δικαιοδοσίας είναι να απομακρυνθούν οι υπόλοιποι μέτοχοι και να περιοριστεί το ζήτημα σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον τριών εκκαθαριστών, των οποίων η απόφαση είναι πιθανό να δώσει την υπόθεση στο πιάτο της Εθνικής Τράπεζας.
 Σε αυτό το κλίμα, διάφοροι παρατρεχάμενοι και δήθεν υπερασπιστές των μετόχων προτείνουν εδώ και αρκετούς μήνες πλήρη απραξία και αποφυγή νομικών κινήσεων, μέχρι φυσικά τη στιγμή που η εκούσια δικαιοδοσία θα “σφραγίσει την υπάρχουσα συμφωνία” και θα δυσκολέψει τους υπόλοιπους μετόχους στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. 
Όσο και αν προσπαθήσει η πλευρά της Εθνικής, της Grant Thornton, των Rothchild και των ανήθικων τραπεζικών φαντασμάτων να σταματήσει την επερχόμενη ήττα τους, αυτή τη φορά και με καθυστέρηση 80 ετών, θα αναγκαστούν να υποκλιθούν στην ανωτερότητα της πραγματιστικής λογικής. Οι αμαρτίες πληρώνονται…
Τέλος, απλά να θυμίσουμε ότι ο διάλογος για το συγκεκριμένο θέμα συνεχίζεται στο ολοκαίνουργιο forum μας http://banquedorient.org/forum/index.php?topic=281.0

banquedorient.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο