Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

«Αλληλέγγυον»: Έτοιμο το τσιπουράδικο, το Στέκι του Καραϊσκάκη


Αυτό το Σάββατο, στις 5 μ.μ. στο Στέκι του Καραϊσκάκη.

Έτοιμο το τσιπουράδικο, το Στέκι του Καραϊσκάκη. Ένας ταπεινός χώρος, φιλοτεχνημένος με μεράκι από την ζωγράφο Ελένη Ιωαννίδου και με την βοήθεια των εθελοντών του Πατριωτικού Μετώπου και του Αλληλέγγυον, στην Διδυμοτείχου 47, δίπλα από τον συνεταιρισμό «Αλληλέγγυον», Αγίας Σοφίας 50 στον Κολωνό.


Αυτό το Σάββατο (στις 9 Φλεβάρη δηλαδή), στις 5 το απόγευμα, με «μπαγλαμάδες και μπουζούκια», αδέλφια Έλληνες όλοι, θα θυμηθούμε στην κόλαση που ζούμε, το «πέντε Έλληνες στον Άδη», ακούγοντας το, από την Ελένη Βιτάλη.

Θα τραγουδήσουμε ρεμπέτικα, θα ακούσουμε Χατζηδάκη, θα απαγγείλουμε Ελύτη, θα φτύσουμε κατάμουτρα το κακό συναπάντημα των τουρκοραγιάδων προσκυνημένων κομματανθρώπων που σακάτεψαν το σπίτι μας.

Μέσα σε παραστάσεις του λαϊκού Ζωγράφου Θεόφιλου, με αγιορείτικες τιμές στους μεζέδες και στα τσίπουρα, να πάρουμε κουράγιο από τα λόγια του μεγάλου Στρατηγού του ’21, του Γιώργη του Καραϊσκάκη: Δεν εντρέπεστε ορέ…

Μικρός ο χώρος, μεγάλη όμως η καρδιά μας, μας χωρά όλους. Η πόρτα του Καραϊσκάκη λοιπόν, ανοιχτή σε όλους τους αδελφούς μας Έλληνες.

Και σαν τους αρχιμάστορες παππούδες μας που έφτιαξαν με το πνεύμα και το σπαθί τους, τούτον τον τόπο τον μικρό τον μέγα, να κοινωνήσουμε στο συμπόσιο, με εκείνον τον μαγικό τρόπο, που μόνο Λεωνίδες, Δραγάτσηδες και Καραϊσκάκηδες ήξεραν να βιώνουν, πριν τη μεγάλη μάχη.

Τα λέμε το Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, στο Στέκι του Καραϊσκάκη, Διδυμοτείχου 47, δίπλα από το Αλληλέγγυον, πίσω από τον Σταθμό Λαρίσης στον Κολωνό.

Σταύρος Βιτάλης
(Ένας Έλληνας).

Πατριωτικό Μέτωπο
Πολιτικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας
Συνδεδεμένο Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Γραφεία Αθηνών:
Διδυμοτείχου 15-17,
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141413, Φαξ: 2105141442
Τηλ. Προέδρου: 6980292626
http://www.pamet.gr
pametopo@gmail.com

«Αλληλέγγυον»
Συνεταιριστικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Κεντρικό:
Αγίας Σοφίας 50
10444, Κολωνός, Αθήνα
Τηλ. 2105141443, Φαξ: 2105141442
www.allilegion.gr
allilegion@gmail.com




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο