Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση του Λεβαδειακού προς τους δημοσιογράφους

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ σχετικά με την προσέλευση των εκπροσώπων τύπου για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

 Σύμφωνα με την εν λόγο ανακοίνωση όσοι θα εισέρχονται στα δημοσιογραφικά θεωρία του γηπέδου και εφόσον έχουν τις απαραίτητα έγγραφα (κάρτα ΕΣΗΕΑ, κάρτα ΠΣΑΤ ή περιφερειακών ενώσεων συντακτών), θα εφοδιάζονται με ειδικό καρτελάκι από την ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Σύμφωνα με τον ΚΑΠ και τους κανονισμούς της Super League, δικαίωμα εισόδου στις θέσεις Τύπου (Δημοσιογραφικά θεωρεία, Αίθουσα Τύπου, Μικτή Ζώνη) έχουν οι κάτοχοι ταυτοτήτων ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ ή των περιφερειακών Ενώσεων Συντακτών.
Για τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης που δεν διαθέτουν τις συγκεκριμένες ταυτότητες, θα υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων για την εξυπηρέτησή τους. Για το λόγο αυτό οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν έγκαιρα σχετικό αίτημα στο Γραφείο Τύπου της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (press[at]levadiakosfc.gr) και θα ενημερωθούν για την έγκριση των διαπιστεύσεών τους.
Οι δημοσιογράφοι που έχουν δικαίωμα εισόδου, κατά την προσέλευσή τους στην είσοδο των δημοσιογραφικών θεωρείων του Δημοτικού σταδίου Λιβαδειάς θα εφοδιάζονται με ειδικό καρτελάκι, το οποίο θα τους επιτρέπει την κίνησή τους στα Δημοσιογραφικά θεωρεία, την αίθουσα Τύπου και την Μικτή Ζώνη.

Δικαίωμα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο σύμφωνα με τους κανονισμούς έχουν ΜΟΝΟ οι φωτορεπόρτερ μέλη της ΕΦΕ, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί αριθμημένα ατομικά γιλέκα από την Ένωσή τους.
Ραδιοφωνικοί σταθμοί (πανελλήνιας ή τοπικής εμβέλειας) μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο για την μετάδοση (μέρους ή όλου του αγώνα) μόνο μετά από έγγραφη άδεια που θα χορηγήσει η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ κατόπιν αιτήματός τους.
Υπενθυμίζεται ότι τα αποκλειστικά τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων έχει η NOVA. Συνεπώς δεν επιτρέπεται η παραμικρή και με οποιονδήποτε τρόπο λήψη στιγμιότυπων του αγώνα.Όσοι ενδιαφέρονται να καταγράψουν οπτικοακουστικό υλικό από τη συνέντευξη τύπου ή από τις δηλώσεις στη Μικτή Ζώνη οφείλουν να έχουν άδεια εισόδου από την ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.

Επίσης, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής θα συνεχιστεί αύριο Σάββατο από τις 10:00 έως τις 18:00 και την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 16:00, στα γραφεία της ομάδας, στην Πλατεία Μαγιάκου (Ταμπάχνα)».skygoal.gr


permisospress

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο