Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτες προσβολές στην G20 στην Αγία Πετρούπολη

Ρωσία: Μικρό νησί η Βρετανία. Μόνο ο Αμπράμοβιτς ασχολείται μαζί της - Βρετανία: Είμαστε μικρό νησί αλλά εμείς σας σώσαμε από το φασισμό!
Μπορεί όλοι να περίμεναν ότι τα πνεύματα θα ήταν οξυμένα στην G20 λόγω της πιθανής στρατιωτικής επέμβασης στη Συρία, ωστόσο κανείς δε φανταζόταν ότι τα πράγματα θα έφταναν σε αυτό το σημείο.
«Και τι είναι η Βρετανία; Ένα μικρό νησί που κανείς δεν του δίνει σημασία εκτός από τους ολιγάρχες που έχουν αγοράσει την Τσέλσι», φέρεται να είπε ο εκπρόσωπος του Βλαντιμίρ Πούτιν στο περιθώριο της G20 στην Αγία Πετρούπολη, όταν τα λαμπερά φώτα έσβησαν!
Το καρφί του εκπροσώπου αφορούσε στον Ρώσο μεγιστάνα Αμπράμοβιτς ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης της βρετανικής ομάδας Τσέλσι.
Το σχόλιο έκανε έξαλλο τον βρετανό πρωθυπουργό, που αποχώρησε από τις εργασίες εμφανώς ταραγμένος, όπως μεταδίδουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης.
Και η Ρωσία δε σταμάτησε εκεί... Ο ίδιος ο Πούτιν αποκάλεσε τον αμερικανό υπουργό Εξωτερικών «ψεύτη» που παραπλάνησε το Κογκρέσο για να πάρει το πράσινο φως για επέμβαση στη Συρία όταν άκουσε τον επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας να λέει ότι η Ρωσία «κωλυσιεργεί επίτηδες» στο θέμα της Συρίας.
Ο οργισμένος Κάμερον απάντησε νωρίτερα, ότι «η Βρετανία μπορεί να είναι ένα μικρό νησί, αλλά έσωσε την Ευρώπη από τον φασισμό, κατάργησε τη δουλεία και 'εφηύρε ότι ήταν να εφευρεθεί'».
Πάντως Ρώσοι αξιωματούχοι κατηγορηματικά αρνούνται ότι έγιναν οι συγκεκριμένες δηλώσεις που αποδίδονται στον επίσημο εκπρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν, Ντιμίτρι Πεσκοβ.

Newsbomb.gr


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο