Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Θηβαίων «Πινδάρεια 2013».

Με επιτυχία και  μεγάλη συμμετοχή συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Θηβαίων «Πινδάρεια 2013».
Στις 23 Αυγούστου, ημέρα έναρξης των εκδηλώσεων, πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Μοσχοποδίου συναυλία με την Μαρινέλλα και τον Κώστα Χατζή.
Από τις 24 έως τις 29 Αυγούστου το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλάμβανε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από συλλόγους της περιοχής και άλλων Δήμων της χώρας, στην Κεντρική Πλατεία της πόλης των Θηβών, οι οποίοι συμμετείχαν αφιλοκερδώς και φέτος στα πολιτιστικά δρώμενα της Θήβας.
Συγκεκριμένα παρουσιάστηκαν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια από το «Λύκειο των Ελληνίδων Θήβας», τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Τερψυχώρειο», τον Χορευτικό Όμιλο «Σκληβανιτών» Ιωαννίνων, τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Λάιος» και παράλληλα έκθεση ζωγραφικής από το εργαστήριο ζωγραφικής του, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σχηματαρίου, τον Πολιτιστικό Όμιλο «Ειλεσίον» Ασωπίας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ποντίων Θήβας «Εύξεινος Λέσχη ο Πόντος», τον Χορευτικό Σύλλογο Ερυθρών Αττικής, την Μ.Κ.Ο. «Γαργαφία» Καπαρελλίου, τον Χορευτικό Σύλλογο Καλλιθέας «Σίδες», τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαρακατσαναίων Θήβας και την Ένωση Μικρασιατών Θήβας.







Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο