Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΡΙΑ

Ανάλυση:
                        ----------------
Αρχίζουμε το παρόν άρθρο με μια πολιτική φιλολογική εξίσωση.
Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση= Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων = Σιωνιστική  Παγκοσμιοποίηση.
Υπενθυμίζω στους αναγνώστες ότι οι Η.Π.Α. δεν είναι πολιτικά αυτοδύναμες και αυτόφωτες, είναι μαριονέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης-Δικτατορίας, και ο πρόεδρος των Η.Π.Α. δεν είναι ο Πλανητάρχης, είναι απλώς πιόνι, των ισχυρών της Γης.
Τούτων δοθέντων, Πλανητάρχες είναι η κρυφή και μυστική ηγεσία,
Ολιγαρχία & Απολυταρχία, η νομενκλατούρα, της Σιωνιστικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης-Δικτατορίας.
Ο Πρόεδρος ΟΒΑΜΑ είναι ένα απλό εκτελεστικό όργανο της μυστικής και κρυφής ηγεσίας της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Ο Πρόεδρος Μπάρακ Χουσεϊν ΟΒΑΜΑ διατάσσεται από τη κρυφή ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, να χτυπήσει τη Συρία, όπως στο παρελθόν έκανε με τη Λιβύη, και όπως έκανε με το Ιράκ, & Αφγανιστάν  ο πρώην πρόεδρος πιόνι BUSH  Junior.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ λειτουργεί για λογαριασμό της Ν.Τ.Π.
O Πρόεδρος Μπάρακ Χουσεϊν ΟΒΑΜΑ έχει δύο ονόματα.
Το Χουσεϊν είναι Μουσουλμανικό,  το Μπάρακ  Εβραϊκό & Μουσουλμανικό, και το ΟΒΑΜΑ  Αφρικανικό.
Έτσι «παλαντζάρει» ανάμεσα και στις τρείς εθνότητες, την Εβραϊκή,  τη Μουσουλμανική, και την Αφρο-Αμερικανική.
Γιαυτό είναι χρήσιμος για τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
Τον εμπιστεύονται και οι τρείς εθνότητες, ήτοι οι Εβραίοι, οι ΑμερικανοΕβραίοι, οι Μουσουλμάνοι, και οι Αφρο-Αμερικανοί.
Ο Πρόεδρος ΟΒΑΜΑ σήμερα εκβιάζεται από τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
να χτυπήσει τη Συρία, όπως έκανε με τη Λιβύη, και άλλες χώρες.
Τον εκβιάζουν, απειλώντας τη χώρα του, με οικονομική καταστροφή, αφού ελέγχουν το δολάριο, την ενέργεια, τις βιομηχανίες, κ.λ.π.
Ελέγχουν γενικά όλη την οικονομία των ΗΠΑ.
Τον εκβιάζουν με φυσικές καταστροφές, όπως π.χ. ανεξέλεγκτες πυρκαγιές δασών, όπως αυτή στη Καλιφόρνια, με ανεμοστρόβιλους, όπως στις μεσοδυτικές πολιτείες, με τυφώνες στις παραθαλάσσιες πολιτείες, όπως στη Νέα Ορλεάνη με τη Κατρίνα, και πέρσι στη Μασσαχουσσέτη, κ.λ.π.
Τον εκβιάζουν με τρομοκρατικές ενέργειες, όπως των δίδυμων πύργων στη Νέα Υόρκη,  στο Μαραθώνιο στη Βοστώνη, κ.λ.π.
Τις φυσικές καταστροφές τις δημιουργούν με το σύστημα HAARP, και
τις τρομοκρατικές ενέργειες με πράκτορες.
Εάν δεν υπακούσει, γνωρίζει ότι θα τον «φάνε», όπως δολοφόνησαν τον Πρόεδρο Κένεντυ,  τον υπουργό Δικαιοσύνης και αδελφό του Προέδρου Κένεντυ, τον πάστορα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, και άλλους.
Ως εκ τούτου, για να σώσει τη χώρα του και το Λαό του, από τις φυσικές καταστροφές, από τα τρομοκρατικά χτυπήματα, και την οικονομική κατάρρευση, είναι υποχρεωμένος να υπακούσει, και να εκτελέσει τις εντολές που του δίδονται, με ότι αυτό συνεπάγεται…….
Γιαυτό τον βλέπετε στα κανάλια φοβισμένο, και προβληματισμένο.!!!
Επειδή όμως φοβάται τις συνέπειες, την παγκόσμια αναταραχή και αστάθεια που θα προκύψει, γιαυτό παρέπεμψε την όλη υπόθεση στο Κογκρέσο των Σιωνιστικών Η.Π.Α. για να πάρουν αυτοί την ευθύνη μιας διεθνούς διασάλευσης της τάξεως, που θα προκύψει από τέτοιες άλογες ενέργειες. Το ίδιο έκανε και ο CAMERON στην Αγγλία.
Όμως οι παγκόσμιοι δικτάτορες δεν θέλουν κοινοβούλια στα πόδια τους!!! Θέλουν μόνο εκτελεστικά όργανα.
Ο Πρόεδρος ΟΒΑΜΑ με διάγγελμα από το Λευκό Οίκο, είπε στο Κογκρέσο, «Πάρτε εσείς την ευθύνη», έτσι σαν άλλος Πόντιος Πιλάτος,
ένιψε τας χείρας του, για την επίθεση στη Συρία, και τα χιλιάδες θύματα που θα έχει μια τέτοια ενέργεια.
Όμως στο Κογκρέσο κυριαρχεί η ομάδα του John Macein, και άλλων που είναι γεράκια, και πιόνια της κρυφής ηγεσίας της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. που θέλουν πόλεμο. Το Κογκρέσο και η Γερουσία των Η.Π.Α. έχουν διαβρωθεί από τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. καθώς και οι ένοπλες δυνάμεις, και οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ. Γιαυτό αποκαλούμε τις ΗΠΑ  Σιωνιστικές. Οι ομάδες αυτές στο Κογκρέσο, είναι άτομα που επίμονα ζητούν την επίθεση κατά της Συρίας, γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τη κοινή γνώμη, και τη διεθνή νομιμότητα.
Είναι αυτά τα άτομα που –μέσω της Ν.Τ.Π.- χρηματοδοτούν τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, και την «Αραβική Άνοιξη» που απεδείχθη Χειμώνας, και όλες αυτές τις σκληρές Μουσουλμανικές οργανώσεις στα Αραβικά κράτη.
Επιδιώκουν αναστάτωση για την τοπική εξουσία, για τα συμφέροντα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας στο πλανήτη.
Στη Γερουσία και στο Κογκρέσο των ΗΠΑ, στη Βουλή των Λόρδων της Αγγλίας, στο Πρόεδρο της Γαλλίας, και σε άλλες Σιωνιστικές πολιτικές δυνάμεις, επικρατούν οι απόψεις των Σιωνιστών Επικυρίαρχων, Πολεμοκάπηλων των ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Όλοι αυτοί, μαζί με τα δικά μας πολιτικά πιόνια, αποκαλούνται από τη διεθνή κοινή γνώμη, «η συμμορία των προθύμων, και υποταγμένων».
Σήμερα στις Η.Π.Α. παρατηρείται κατάρρευση εσωτερικού πολιτικού μετώπου. Η κρυφή ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας έχει λυσσάξει με την ανατροπή των σχεδίων τους από τα διάφορα κοινοβούλια και Κογκρέσα των κρατών, και θα ξεσπάσουν επάνω στο φουκαρά τον ΟΒΑΜΑ. Πάντως δεν θα δεσμεύσει η απόφαση του Κογκρέσου τον πρόεδρο των ΗΠΑ. Ανεξάρτητα από την απόφαση του Κογκρέσου, ο ΟΒΑΜΑ θα χτυπήσει για το γόητρο των ΗΠΑ, αλλά και διότι γνωρίζει ότι θα δολοφονηθεί εάν δεν υπακούσει στις εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Εκτός εάν το παίξει ήρωας……
Προς το παρόν ο ΟΒΑΜΑ δεν έχει εσωτερική, ούτε διεθνή του Ο.Η.Ε. νομιμοποίηση. Οι Αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις λειτουργούν σαν διεθνής χωροφύλακας της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Το συμβούλιο ασφαλείας του ΟΗΕ αδυνατεί να πάρει απόφαση ευνοϊκή για τα σχέδια της Ν.Τ.Π. διότι αντιδρούν Ρωσία & Κίνα.
Ένας άλλος λόγος του προβληματισμού του ΟΒΑΜΑ είναι το γεγονός ότι στο παρελθόν βραβεύθηκε με βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.
Εν τω μεταξύ στο Ισραήλ παρατηρείται συνωστισμός, και αγωνία, για αντιασφυξιογόνες μάσκες, ενώ ο 6ος Αμερικανικός στόλος της Μεσογείου είναι σε θέσεις μάχης. Ο  ΥΠ.ΕΞ. των ΗΠΑ  John Keri
έδειξε στην Αμερικανική και διεθνή κοινή γνώμη φωτογραφία από το πόλεμο του Ιράκ με πτώματα σε τσουβάλια για να τεκμηριώσει τη χρήση χημικών του καθεστώτος Άσαντ, και έγινε διεθνώς ρεζίλι.
Έγινε χρήση χημικών, αλλά τα χημικά έριξαν οι αντάρτες μισθοφόροι της Ν.Τ.Π. για να προκαλέσουν επέμβαση των Η.Π.Α.
Ήταν μια προβοκάτσια της Ν.Τ.Π. για να προωθήσουν τα σχέδιά τους.
Για τον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα στη Μέση Ανατολή, οι πολιτικοί των διαφόρων κρατών «κάνουν την πάπια», αφού είναι γεμάτοι υποτέλεια και υποταγή στα κελεύσματα των Σιωνιστών Ολιγαρχών της Γης.
Ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ υπόσχεται ολιγοήμερα στρατηγικά χτυπήματα
χειρουργικής ακριβείας με πυραύλους, και όχι χερσαίες δυνάμεις. Υπολογίζει «χωρίς τον ξενοδόχο»………
Στον επερχόμενο Αρμαγεδδώνα η Ν.Τ.Π. οδηγεί τους Αμερικανούς ως πρόβατα επί σφαγήν, ενώ ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ είναι αγχωμένος, προβληματισμένος, και φοβισμένος, για τις εξελίξεις.
Γνωρίζει ότι τις ΗΠΑ κυβερνούν οι κρυφοί και μυστικοί ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.  Γνωρίζει ότι όλα τα προβλήματα της Οικουμένης
προέρχονται από τους κρυφούς Σατανάδες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
H Τουρκία απειλεί με ισοπέδωση την Συρία, αν αμυνθεί στην Αμερικανική επίθεση. Συγκεντρώνει μεγάλες δυνάμεις στα σύνορα.
Δηλαδή οι χωροφύλακες της περιοχής, απαιτούν να κάτσουν οι Σύριοι
σαν κότες να τους σφάξουν οι δυνάμεις των Κοσμοκρατόρων.
Τα διεθνή ΜΜΕ γράφουν, Ο ΥΠ.ΕΞ. των ΗΠΑ John Keri, έχει τις πληροφορίες του για τα χημικά στη Συρία, από τη Mosad-CIA.
Ο φιλόσοφος Νόαμ Τσόμσκι λέει, «Έγκλημα πολέμου τυχόν επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία». Οι Σιωνιστές Αμερικανοί τα ίδια λέγανε το 1992  για την επίθεση στο Ιράκ, ότι διαθέτει χημικά όπλα, επί αχυρανθρώπου BUSH Junior, αλλά δεν βρέθηκε τίποτε.
Ο νικητής του πολέμου δεν χρησιμοποιεί χημικά όπλα εναντίον του λαού του, αλλά μόνο ο ηττημένος, και αυτός για προβοκάτσια.
Έτσι η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, -αντιστάσεως μη ούσης από πολιτικούς τύπου ΣαμαροΒουβουζέλων στη διεθνή κοινότητα,- μας οδηγεί στο Γ! Π.Π. για την επικράτηση στο πλανήτη της δικής τους Δικτατορίας. Αποφασίζουν επίθεση στη Συρία, χωρίς άδεια του ΟΗΕ, και χωρίς τη συναίνεση των κοινοβουλίων των κρατών της Γης, με δικαιολογία τη προβοκάτσια των χημικών όπλων, χωρίς αποδείξεις.
Αξιοσημείωτον εδώ να αναφέρουμε την αντίδραση των βουλευτών του Βρετανικού Κοινοβουλίου, που είπαν ένα μεγάλο ΟΧΙ στα σχέδια των Σιωνιστών Δικτατόρων, και έτσι αφύπνισαν τους λαούς της Γης.
Οι Γάλλοι τώρα θέλουν έγκριση από τη Βουλή.
Όμως μετά τον Άσαντ  τι;;; Αυτό δεν το σκέφτονται τα ανθρωποειδή της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας;;; Θα παραδώσουν τη Συρία στα χέρια των δολοφόνων Ισλαμοφασιστών, όπως έκαναν στη Λιβύη;;;
Θα παραδώσουν τη Συρία στα χέρια των Αδελφών Μουσουλμάνων, ή και χειρότερα, και μετά θα θέλουν να τους ανατρέψουν.
Στην Αίγυπτο ανέτρεψαν τον επιτυχημένο γηραιό κυβερνήτη  Μουμπάρακ, και έφεραν τον Ισλαμισμό, στο πρόσωπο του Μόρσι των Αδελφών Μουσουλμάνων, τον οποίον αργότερον ανέτρεψαν, διότι δεν συνέφερε στα σχέδια και συμφέροντα της Ν.Τ.Π.
Στη Λιβύη ανέτρεψαν και δολοφόνησαν τον επιτυχημένο για τη Λιβύη δικτάτορα Καντάφι, για να φέρουν το χάος, το οποίο συνεχίζεται.
Δεν είμαστε υπέρ των Δικτατόρων, αλλά αυτό είναι το πολιτικό σύστημα στις Αραβικές χώρες, σύμφωνα με το Κοράνι. Ένας Αρχηγός
Βασιλεύς ή Στρατηγός, όπως ο Μωάμεθ, ενός ανδρός Αρχή!!
Η κρυφή ηγεσία της Ν.Τ.Π. κάνει ότι εισηγηθούν οι υπέργηροι Kisinger
& Brezinsky, των οποίων το μυαλό έχει ρευστοποιηθεί λόγω ηλικίας.
Μετά τον Άσαντ τι;;; Αυτό φοβάται η διεθνής κοινότητα.
Η Τουρκία είναι έτοιμη να επιτεθεί στη Συρία, σε περίπτωση επίθεσης των Σιωνιστών Αμερικανών, και της μαριονέτας που λέγεται ΟΛΑΝΤ.
Η Τουρκία θέλει να δείξει καλή διαγωγή στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
Ο Πρόεδρος της Γαλλίας απεδείχθη κατώτερος των περιστάσεων, για τη δημοκρατική Γαλλία, απεδείχθη πιόνι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.      
Το Ιράν είναι έτοιμο να υπερασπισθεί τη Συρία.
Το Ισραήλ έτοιμο να βοηθήσει τους εισβολείς, και να χτυπήσει το Ιράν.
Το Ιράν απειλεί το Ισραήλ με καταιγισμό και βροχή πυραύλων.
Οι Κούρδοι και άλλες εθνότητες, και μειονότητες στη περιοχή έτοιμες.
Οι διάφορες οργανώσεις των Μουσουλμάνων, όπως π.χ. Ταλιμπάν,
Αλ-Κάϊντα, Τζιχάντ, Χαμάς, Χεζμπολάχ, Μουτζαχεντίν, Αδελφοί Μουσουλμάνοι, κλπ, είναι έτοιμοι για δράση εναντίον πάντων, και ότι ήθελε προκύψει…….Θα γίνει μακελειό στη περιοχή αυτή.
Οι Ρώσοι, Κινέζοι, Πέρσες, και άλλες φίλιες δυνάμεις είναι έτοιμοι, να προστατέψουν τα Γεωπολιτικά συμφέροντά τους, με ότι αυτό συνεπάγεται…… Οι πάντες εναντίον πάντων. Μόνο η αφορμή να δοθεί.
Θα γίνει Αρμαγεδδών στο πλανήτη, αυτό συμφέρει τα σχέδια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. για επικράτηση στο πλανήτη Γη.
Μετά την αντίδραση του Βρετανικού κοινοβουλίου όλα τα πρόθυμα
πιόνια αναδιπλώνονται. Τι θα συμβεί σε περίπτωση που οι ΗΠΑ θα χτυπήσουν;;; Η Μέση Ανατολή είναι μια πυριτιδαποθήκη, από τη στιγμή που οι ΗΠΑ χτυπήσουν, αυτή η αποθήκη-μπαρούτι θα εκραγεί. Το χάος και ο εξτρεμισμός θα εξαπλωθεί. Οι Ισλαμοφασίστες αντάρτες θα προελάσουν και θα επιτεθούν στο καθεστώς Άσαντ.
Όλος ο κόσμος θα χάσει τον έλεγχο της κατάστασης, και οι εθνικισμοί, και τα εθνικά γόητρα θα επικρατήσουν. Τα στρατιωτικά επιτελεία των ΗΠΑ ενημερώνουν τον Πρόεδρο ότι υπάρχει ανησυχία, σαν αντίποινα να χτυπηθούν από το Ιράν με πυραύλους οι βάσεις –ναύσταθμοι του 5ου Αμερικανικού Στόλου στο Περσικό Κόλπο, και τα άλλα Αμερικανικά συμφέροντα σε όλη τη Μέση Ανατολή. Οι σύμμαχοι της Συρίας θα αντιδράσουν. Γιαυτό ο ΟΒΑΜΑ ζήτησε την έγκριση του Κογκρέσου. Οι Αμερικανοί επιτελείς λένε, από τη στιγμή που θα χτυπήσουμε , θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα…..Η κοινή γνώμη των ΗΠΑ , οι ένοπλες δυνάμεις, και ο πρόεδρος διστάζουν , και είναι  αντίθετοι για το χτύπημα, μόνο η Ν.Τ.Π. διατάζει να εκτελεστεί η Συρία, και ο ΟΒΑΜΑ καλείται να εκτελέσει τις εντολές.
Εάν το Κογκρέσο εγκρίνει την επίθεση, τότε οι Σιωνιστικές ΗΠΑ θα χτυπήσουν χωρίς στοιχεία και αποδείξεις χημικού πολέμου, και οι διεθνείς αντιδράσεις θα είναι αλυσιδωτές-ντόμινο. Υπάρχουν οκτώ λόγοι που μπορεί το Κογκρέσο να πεί ΟΧΙ στην επιδρομή στη Συρία.
1.- Η κοινή γνώμη των ΗΠΑ, αλλά και η διεθνής, είναι αντίθετες.
2.-Οι διάφοροι πόλεμοι στη Κορέα, στο Βιέτ-Νάμ, στην Αφρική, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στη Λιβύη, κ.λ.π. έχουν κουράσει τους Αμερικανούς πολίτες, αλλά και τις Αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.
3.- Οι ΗΠΑ έχουν οικονομικά καταρρεύσει.
4.- Τα ψέματα που είπε ο ΒUSH στον Αμερικανικό Λαό, για την επίθεση στο Ιράκ, και οι χιλιάδες νεκροί, κούρασαν ψυχολογικά.
5.-Εάν η επέμβαση στη Συρία δεν πάει καλά, τότε το κόστος θα το φορτωθούν οι βουλευτές και γερουσιαστές που ψήφισαν ΝΑΙ.
6.-Η ανυπαρξία άδειας από τον Ο.Η.Ε.
7.-Δεν υπάρχουν ουσιαστικές αποδείξεις για τη χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς Άσαντ. Τρελός ήταν ο Άσαντ να κάνει κάτι τέτοιο;;;
8.-Τα θύματα των Αμερικανικών πυραύλων, θα είναι πολλαπλάσια των θυμάτων των χημικών, που έριξαν για προβοκάτσια οι της Ν.Τ.Π.
Yπάρχει πιθανότητα Γερουσία και Κογκρέσο να πούνε ΝΑΙ, διότι αμφότερα τα σώματα είναι υπό Σιωνιστικό έλεγχο.
Σε περίπτωση επίθεσης, θα υπάρξει κλιμάκωση σε όλα τα επίπεδα, από Ρωσία, Κίνα, Ιράν, και άλλες φίλιες δυνάμεις.
Σε περίπτωση επίθεσης, θα πρέπει να αφαιρεθεί από τον ΟΒΑΜΑ το βραβείο Νόμπελ ειρήνης.
Σε περίπτωση επίθεσης τότε τύμπανα πολέμου θα ηχήσουν σε όλη τη Μέση Ανατολή, και η κατάσταση ενδέχεται να γίνει ανεξέλεγκτη.
Ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ λέει ότι θα χτυπήσει μόνο με πυραύλους, κατά
Στρατηγικών στόχων της Συρίας, και τα χτυπήματα θα είναι επέμβαση χειρουργικής ακριβείας, χωρίς χερσαίες δυνάμεις.
Όμως ενδέχεται η κατάσταση να γίνει ανεξέλεγκτη.
Σαν αντίποινα στο χτύπημα, δυνατόν να συμβούν πέντε τινά.
1.-Θα βομβαρδιστούν με πυραύλους από το Ιράν, όλες οι πηγές εξορύξεων πετρελαίου στο Περσικό Κόλπο.
2.-Θα κλείσουν τα στενά του HORMUZ.
3.-Θα κλείσει το κανάλι του Σουέζ από πολεμικές ενέργειες.
4.-Θα χτυπηθούν Αμερικανικές βάσεις στις χώρες του Κόλπου.
5.-Θα χτυπηθούν με πυραύλους πολεμικά Αμερικανικά πλοία, του 6ου Στόλου της Μεσογείου.
Τα αντίποινα του Ιράν τρομάζουν τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π.  
Εάν αυτά συμβούν οι τιμές πετρελαίου θα εκτοξευθούν στα ύψη, και η παγκόσμιος οικονομία θα κινδυνεύσει με κατάρρευση.
Η Συρία λέει, «Είμαστε έτοιμοι να ανταποδώσουμε τα χτυπήματα.
Αφού η ασφάλεια των ΗΠΑ δεν απειλείται, γιατί να διακινδυνεύσουν
μια τέτοια κατάσταση;;; για το γόητρο του προέδρου και των ΗΠΑ;;;
Πιθανόν η σύνοδος των G20 στη Ρωσία, να βοηθήσει διπλωματικά τον ΟΒΑΜΑ να καταλάβει τους παγκόσμιους κινδύνους.
Οι λόγοι για τους οποίους η κρυφή ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης θέλει να χτυπήσει τη Συρία είναι οι εξής.
1.-Η Συρία δεν έχει Κεντρική Τράπεζα που να ανήκει στο Rothschild.
2.-H Συρία έχει μηδενικό εξωτερικό χρέος, στους Νονούς και μαφιόζους της παγκόσμιας διακυβέρνησης, όπως έχει η Ελλάδα.
3.-Οι πολίτες της Συρίας, και τα Συριακά ΜΜΕ, είναι καλά ενημερωμένοι για τα σχέδια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
4.-Η Συρία έχει πολύ πετρέλαιο, Φυσικό Αέριο, και Αγωγούς ενέργειας.
5.-Τη Συρία θέλει να τριχοτομήσει η Σιωνιστική Ν.Τ.Π.
6.-Η Συρία εναντιώνεται στα σχέδια της Σιωνιστικής Παγκόσμιας Διακυβέρνησης-Δικτατορίας.
7.-Η Συρία έχει παραχωρήσει στρατιωτικές βάσεις στη Ρωσία.
8.-Η Συρία είναι σύμμαχος χώρα του Ιράν, που είναι το κόκκινο πανί για τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
9.-Η Συρία είναι η τελευταία χώρα στη Μέση Ανατολή, που δεν έχει πέσει ακόμα στα χέρια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
10.-Η Συρία έχει ακόμη μια ισχυρή εθνική ταυτότητα, και κουλτούρα.
Την κρυφή ηγεσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.  τους ενδιαφέρει η εξασφάλιση του ελέγχου της νέας παγκόσμιας πρωτεύουσας της Σιωνιστικής Ιερουσαλήμ, και η προστασία του νέου Ναού του Σολομώντα. Ξεχνάνε τις προφητείες της γραφής.
«Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ, η αποκτείνουσα τους προφήτας, και λιθοβολούσα τους απεσταλμένους εις αυτήν, έως πότε ανέξομαι Υμάς;»
Όλοι έχουν τα σχέδιά τους, όμως δεν ρώτησαν το Θεό εάν συμφωνεί!!!
Οι γέροντες της εκκλησίας λέγουν, «Άλλαι μεν βουλαί Υψίστου».
Ο ΟΒΑΜΑ σήμερα είναι σε σύγχυση και διστακτικός.
Μέχρι και ο Πάπας τάχθηκε κατά ενδεχόμενου χτυπήματος στη Συρία.
Το ντουέτο Βαρθολομαίου-Ιερώνυμου πάντα υπηρέτες των Φαρισαίων.
Δεν ξέρουν να κάνουν μια δήλωση-δέηση υπέρ της παγκόσμιας ειρήνης
για να μη δυσαρεστήσουν τα αφεντικά τους της μυστικής-κρυφής Σιωνιστικής ηγεσίας της παγκόσμιας κυβέρνησης-δικτατορίας.
Μετά την Αμερικανική επίθεση, οι Ισλαμοφασίστες μισθοφόροι ετοιμάζουν γενική επίθεση, και «όποιον πάρει ο Χάρος»……….
Ο Αμερικανικός Λαός αρχίζει να αντιδρά με χιλιάδες διαδηλωτές έξω από το Λευκό Οίκο, και στα δύο νομοθετικά σώματα των ΗΠΑ.
Η Συρία διαθέτει πυραυλικά συστήματα ικανά να πλήξουν τα πλοία του Αμερικανικού Στόλου της Μεσογείου.
Φαντασθείτε τι έχει να γίνει στο εσωτερικό των ΗΠΑ, εάν 2-3 πλοία του 6ου Στόλου των Αμερικανών, βουλιάξουν στη Μεσόγειο!!!
Ο εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας Ερρίκος Κίσινγκερ, μαζί με άλλους πολέμαρχους των Κοσμοκρατόρων, σχεδίασαν την επιχείρηση στη Συρία, και διέταξαν τα πιόνια της πολιτικής ηγεσίας των ΗΠΑ, να τα εκτελέσουν και να αναλάβουν την ευθύνη. Η Συρία εφοδιασμένη με τελευταίας τεχνολογίας οπλικά πυραυλικά συστήματα, επιδιώκει τετελεσμένο ισοδύναμο.
Οι Σύριοι λένε, αναμένουμε μια επίθεση ανά πάσα στιγμή, και είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε ισοδύναμα.
Οι ΗΠΑ σήμερα είναι σε παραφροσύνη, δεν ξέρουν τι να κάνουν.
Από τη μια μεριά είναι τα γεράκια του πολέμου, και από την άλλη οι ειρηνοποιοί. «Μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα», λέει ο Λαός.
Μπροστά είναι η κρυφή ηγεσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. με τα πιόνια και γεράκια, και πίσω είναι ο πόλεμος, με το πυρηνικό όλεθρο.
Η πυραυλοκίνητη συμμορία και μαφία του πλανήτη, οι οικογένειες των ΔΟΝ ΚΟΡΛΕΟΝΕ και των Νονών, πιέζουν ασφυκτικά και απειλητικά.
Ώρα μηδέν για το πλανήτη Γη. Το χτύπημα στη Συρία των Σιωνιστών Αμερικανών είναι μονόδρομος, αυτό επιτάσσει η Ν.Τ.Π. η νέα μορφή
Διακυβέρνησης του πλανήτη, η Παγκόσμια Δικτατορία.

                                                ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                                 Διεθνολόγος/Αρθρογράφος
                                                 E-mail: ant.grypaios@gmail.com



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο