Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Αποκλεισμένο το Νεοχώρι Βοιωτίας - 4 ημέρες χωρίς τηλέφωνο

Από την Κυριακή χωρίς τηλέφωνο το Νεοχώρι δήμου Αλιάρτου Βοιωτίας . Ένα χωριό με 400 περίπου κατοίκους, με πολλούς ηλικιωμένους οι οποίοι είναι 4 ημέρες ήδη, αποκομμένοι από την υπόλοιπη Βοιωτία.

Έχει προκληθεί καλωδιακή βλάβη λοιπόν και από την Κυριακή δεν έχει γίνει ακόμα επισκευή.  Απ'ότι μας λένε κάτοικοι οι οποίοι είναι νεότερης ηλικίας και επικοινωνούν με κινητά, και δεν έχουν ιδέα πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη.

Έχουμε λάβει  πολλά τηλεφωνήματα από συγγενείς των ηλικιωμένων οι οποίοι ανησυχούν πολύ για τους δικούς τους ανθρώπους. Πολλοί μάλιστα εχθές με τον σεισμό στην Ιστιαία, κάποιοι έφυγαν από Θήβα να πάνε να δουν εάν οι δικοί τους είναι καλά.

Ο συνεργάτης του viotiashop , Permissos Press ο οποίος βρίσκεται στο Νεοχώρι, και αυτός αποκομμένος από τον "έξω κόσμο" επικοινώνησε με κινητό λέγοντας ότι όντως υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τους ηλικιωμένους στο χωριό.

Θα παρακαλούσαμε πολύ εκ μέρους των κατοίκων του Νεοχωρίου να αποκατασταθεί η βλάβη η οποία ήδη καθυστέρησε πολύ. Εάν συμβεί κάτι σε αυτούς τους μεγάλους ανθρώπους οι οποίοι δεν χρησιμοποιούν κινητά, δε θα μπορέσουν να επικοινωνήσουν.

Viotiashop


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο