Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ρομά έκλεψαν ηλικιωμένο στις Ερυθρές-Σύλληψη του ενός στη Θήβα

Συνελήφθη 19χρονος ημεδαπός ROMA στη Θήβα, για κλοπή από οικία ηλικιωμένου στις Ερυθρές Αττικής

Αναζητείται μία ακόμη 30χρονη ημεδαπή ROMA συνεργός του

Σε βάρος του 19χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών

Συνελήφθη, χθες (11-11-2013) το μεσημέρι στη Θήβα, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, ένας 19χρονος ημεδαπός ROMA, ο οποίος μαζί με μία 30χρονη ημεδαπή ROMA συνεργό του, που αναζητείται, κατηγορούνται για κλοπή από οικία ηλικιωμένου, στις Ερυθρές Αττικής.

Ειδικότερα προχθές το βράδυ, οι δύο κατηγορούμενοι εισήλθαν, παραβιάζοντας παράθυρο υπνοδωματίου, σε οικία 79χρονου ημεδαπού στις Ερυθρές Αττικής, όπου αφού ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (165) ευρώ.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον 79χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών και στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των δυο δραστών, από τους οποίους ο 19χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην ευρύτερη περιοχή της Θήβας.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 19χρονου εκκρεμούσε το από 01-11-2013 ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Χαλκίδας, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
 
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών..


Viotiashop


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο