Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ευβοιώτης είχε προβλέψει τον σεισμό στην Βόρεια Εύβοια!

Μένει και δραστηριοποιήται επαγγελματικά στα Στύρα.

Πρόκειται για τον Ηλία Τσιάπα -Ο ίδιος έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν την κοινή γνώμη και συγκεκριμένα σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις μεγάλων σεισμών

Ο Ηλίας Τσιάπας που έχει γίνει γνωστός από προβλέψεις μεγάλων σεισμικών δραστηριοτήτων, τονίζει ότι είχε προβλέψει το σεισμό.

Μάλιστα όπως είχε αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα: "αναμένεται ανάλογου μεγέθους σεισμός ή σμήνος μικρότερου μεγέθους στην Ελλάδα, γύρω στις 13 Νοεμβρίου 2013.
Η πρόγνωση ακυρώνεται, ως προς το μέγεθος τουλάχιστον, αν γύρω στις 9 Νοεμβρίου 2013 εκδηλωθεί ισχυρή σεισμική ή ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Ιταλία.".

Ο κ. Τσιάπας είναι ερασιτέχνης ερευνητής ωστόσο έχει συγκεκριμένη θεωρία με την οποία ισχυρίζεται ότι μπορούν να προβλεφθούν σεισμοί, εκρήξεις ηφαιστείων, να προσδιοριστούν που υπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίων και γαιανθράκων (θέση και ποσότητα) και να ερμηνευθούν όλα τα γεωλογικά και γεωφυσικά φαινόμενα από την εποχή που η Γη ήταν σε διάπυρη κατάσταση μέχρι τώρα.

Έχει κατά καιρούς απασχολήσει την επικαιρότητα με την ευστοχία στις προβλέψεις του, ωστόσο η επιστημονική κοινότητα τον αντιμετωπίζει με επιφύλαξη.


eviagreen


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο