Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ερχεται το ηλεκτρονικό «έξυπνο» εισιτήριο στις αστικές συγκοινωνίες

Εγκρίθηκε η συγχρηματοδότησή του από την Ε.Ε.

Πραγματικότητα θα είναι σε λίγο καιρό το ηλεκτρονικό εισιτήριο στα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας, καθως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ενέκρινε τη συγχρηματοδότηση της επένδυσης, ύψους 29,5 εκατ. ευρώ, από το Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων, υπό την αιγίδα του ΟΑΣΑ, το οποίο θα περιλαμβάνει μετρό, τραμ και λεωφορεία.

Το πρόγραμμα που εγκρίθηκε, προβλέπει τη δημιουργία ηλεκτρονικών «έξυπνων» εισιτηρίων που θα αντικαταστήσουν τα σημερινά εισιτήρια, αλλά και την εγκατάσταση και λειτουργία νέου σύγχρονου εξοπλισμού για τη θεώρηση των εισιτηρίων και τη διέλευση των επιβατών.

Σχολιάζοντας την απόφαση της Επιτροπής, ο αρμόδιος για την περιφερειακή πολιτική επίτροπος Γιοχάνες Χαν μίλησε για ένα σημαντικό βήμα προς τον εκσυγχρονισμό των μέσων μεταφοράς στην Αθήνα.

Πρόκειται, σημείωσε, για ένα από τα προγράμματα προτεραιότητας που έχουν καθορίσει οι ελληνικές Αρχές σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την ποιότητα ζωής των κατοίκων της Αθήνας.


 iefimerida.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο