Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Λευκάδα: Άφαντοι οι διακινητές των μεταναστών - Βρέθηκε βανάκι κοντά στην περιοχή της τραγωδίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του Λιμενικού και της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των διακινητών, που εγκατέλειψαν τους άτυχους μετανάστες, μετά την τραγωδία.
Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις διακινητές, τρεις Έλληνες και έναν Αιγύπτιο, οι οποίοι εξαφανίστηκαν, αμέσως μόλις επιβίβασαν τους μετανάστες στο σκάφος.

Οι αρχές έχουν ήδη πάρει καταθέσεις από τους επιζώντες, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ένας εξ'αυτών Παλαιστίνιος στην καταγωγή έδωσε συγκεκριμένη εικόνα για το ναυάγιο αλλά και τους διακινητές,
ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του cityVoice.gr, οι αρχές εντόπισαν ένα φορτηγάκι τύπου βαν, εγκαταλελειμένο κοντά στην περιοχή του ναυαγίου, με το οποίο πιθανολογείται ότι οι διακινητές μετέφεραν τους μετανάστες στο σημείο, και μέχρι αυτή την ώρα οι αρχές χτενίζουν την ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό τους.

Να θυμίσουμε ότι οι 27 λαθρομετανάστες είχαν προορισμό την Ιταλία, όπου ευελπιστούσαν σε μια καλύτερη ζωή, η μοίρα τους ωστόσο είχε άλλα σχέδια.



Τραγικός απολογισμός του ναυαγίου, 12 νεκροί, ανάμεσα τους και τέσσερα μικρά παιδιά, αδέρφια μεταξύ τους τα οποία πνίγηκαν μαζί με τον πατέρα τους...

 NewsIt 

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο