Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Το ασθενοφόρο ανήκει στα Άγραφα

Ανάστατοι και εξαγριωμένοι κάτοικοι και φορείς των Αγράφων για την παραμονή του ασθενοφόρου στο Καρπενήσι

Παραδόθηκε τελικά την Δευτέρα που μας πέρασε το υπερσύγχρονο ασθενοφόρο 4χ4 ,χορηγία του ΟΠΑΠ μετά απο τις ενέργειες του πρώην Βουλευτή Ευρυτανία Ηλία Καρανίκα.
Παρόλο που τόσο η ΟΠΑΠ στα έγγραφα της μετά την έγκριση της χορηγίας ,όσο και οι φορείς του τόπου μιλούσαν τότε για ασφενοφόρο που θα εδρεύει και θα κινείται στα χωριά των Αγράφων εν τούτοις για άλλη μια φορά ζήσαμε το παράλογο με το γνωστό "λόμπι" του Καρπενησίου που όχι μόνο δεν  θέλουν καμιά ανάπτυξη στα πολύπαθα Άγραφα αλλά με τις παράνομες και εγωιστικές πρακτικές τους ματώνουν τα χέρια τους με αίμα αθώων ανθρώπων που πεθαίνουν περιμένοντας δύο και τρεις ώρες ώστε να έρθει ασθενοφόρο απο την Ευρυτανική πρωτεύουσα.
Οι προβλεπόμενες κινήσεις που έπρεπε να γίνουν απο την διοίκηση του Νοσοκομείου Καρπενησίου ήταν να παραλάβει κανονικά το ασθενοφόρο και άμεσα να προωθηθεί είτε στο ΚΥ Γρανίτσας  είτε σε κ'άποιο Αγροτικό Ιατρείο ,φυσικά με την μετακίνηση και του ανάλογου  προσωπικού.
Αντ αυτού ,άκουσον-άκουσον το ασθενοφόρο θα παραμείνει αυθαίρετα στο Καρπενήσι για "λόγους ασφαλείας" όπως τονίζεται και ο τρόπος χρήσης και κίνησης αυτού, θα είναι εναρμονισμένος με τους κανόνες λειτουργίας του ΕΚΑΒ.
Για άλλη μια φορά βλέπουμε να γνωστά συμφέροντα που λυμαίνουν την Ευρυτανία τα τελευταία 20 χρόνια και την κρατούν στάσιμη να έχουν βάλει το χεράκι τους και να προσπαθούν με αυθαίρετους τρόπους  να υποβαθμίσουν και άλλο τα χωριά των Αγράφων.
Αυτή την φορά δεν θα τους γίνει το χατίρι και δεν θα τους περάσει.

Ήδη απο ότι μαθαίνουμε απο συλλόγους και φορείς των Αγράφων έχουν γίνει διαμαρτυρίες και προς τον ΟΠΑΠ,προς το Υπουργείο  αλλά και προς την διοικηση του Νοσοκομείου Καρπενησίου.
Περισσότερα για τον εμπνευστή της παράλογης και αυθαίρετης  αυτής κίνησης αλλά και για έγγραφα που το αποδεικνύουν σύντομα....

prassia-eyrytanias


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο