Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

32η Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων

Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας την υπ’ αριθ. πρωτ. 33460/15-11-2013 πρόσκληση για την 32η Τακτική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  του Δήμου Θηβαίων, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος, στις  20  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  του 2013, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης :
1. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας των Λαϊκών Αγορών του Δήμου Θηβαίων (σχετ. η υπ’ αριθ. 108/2013 απόφαση της Επ.Π.Ζωής).
2. Λήψη απόφασης για το άνοιγμα λογαριασμού για την κατάθεση του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους  από τους προσερχόμενους στους χώρους Λαϊκών Αγορών του Δήμου μας.
3. Αποδοχή της ένταξης της πράξης με τίτλο : «Απόκτηση νερόμυλου Αγίων Θεοδώρων στο Δήμο Θηβαίων» στο πλαίσιο του Άξονα Προτεραιότητας 4 «Απόκτηση διατηρητέων κτιρίων» του Χρηματοδοτικού Προγράμματος «Απόκτηση και διαμόρφωση ελεύθερων Κοινόχρηστων Χώρων και Διατηρητέων Κτιρίων στις πόλεις 2013» του Πράσινου Ταμείου, αποδοχή χρηματοδότησης και ορισμός υπόλογου διαχειριστή.
4. Λήψη απόφασης για την ανάθεση της μελέτης «Τοπογραφική Αποτύπωση των Κοιμητηρίων του Δήμου Θηβαίων» (σχετ. η υπ’ αριθ. 111/2013 απόφαση της Επ.Π.Ζωής).
5. Λήψη απόφασης για την παραλαβή της μελέτης «Σύνταξη μηκοτομών αγωγών λυμάτων οικισμού Βαγίων» του Δήμου Θηβαίων.
6. Λήψη απόφασης για εξασφάλιση προσβασιμότητας σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης μπροστά από οικία επί της οδού Ζωοδ. Πηγής 61 στα Βλάχικα Κονάκια Θηβών, μετά από αίτηση του κ. Παπαθανασίου Κων/νου του Θεοδώρου (σχετ. η υπ’ αριθ. 112/2013 απόφαση της Επ.Π.Ζωής).
7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρησης χώρου προς χρήση στο  Σύλλογο «Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας» για της ανάγκες λειτουργίας του Συλλόγου.
8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρησης χώρου προς χρήση στο  Σύλλογο «Φίλοι του Βιβλίου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης» για της ανάγκες λειτουργίας του Συλλόγου (σχετ. η υπ’ αριθ. 130/2013 απόφαση της Δημοτ. Κοινοτ. Θήβας).
9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τον τρόπο εκτέλεσης του υποέργου : «Μεταφορά δικτύων ΔΕΗ» στην περιοχή ανάπλασης πεζόδρομου οδού Επαμεινώνδα».
10. Έγκριση μελέτης, τευχών δημοπράτησης και του τρόπο εκτέλεσης του έργου με τίτλο : «Αναβάθμιση συστήματος Κεντρικής Θέρμανσης 1ου Γυμνασίου Θηβών».
11. Λήψη απόφασης για την παραλαβή της συμπληρωματικής μελέτης «Εκτέλεσης Διορθωτικών Πράξεων» της αρχικής μελέτης «Πράξη Εφαρμογής της Πολεοδομικής Μελέτης Περιοχής Πυρίου Θήβας του Δ.Θήβας».
12. Χορήγηση άδειας παραγωγού πωλητή Λαϊκών Αγορών στην  Ευαγγελία Κατσαμπέκη  του Χρήστου κατοίκου  Θηβών.
13. Αποδοχή ποσού 1.623,48 € από  ΥΠ.ΕΣ. (Σχετ. η με αριθ. 45145/13 χρημ. Εντολή) για  Κάλυψη Ενοικίασης χώρων στέγασης ΚΕΠ για Γ’ τρίμηνο 2013.
14. Λήψη απόφασης για την χορήγηση επιδόματος στους υπαλλήλους του προϋφισταμένου γραφείου Αλλοδαπών για το έτος 2011.
15. Διόρθωση της υπ’ αριθ. 334/2013 απόφασης Δ.Σ. που αφορά  την κατανομή  ποσού για την  υλοποίηση του θεσμού του Σχολικού Τροχονόμου για το διάστημα από Ιανουάριο – Ιούνιο του  2013.
                       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                     
                                                ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο