Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BADMINTON ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ - ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 - 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014


ΠΟΡΤΑΡΙΑ – ΒΟΛΟΣ
ΝΕΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΜΑΡΙΟΣ ΜΠΟΥΛΙΟΣ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΠΛΟ
ΚΡΟΥΣΤΑΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ  ΧΑΛΚΙΝΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΣΤΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

O Φ.Ε.Ο.  της Θήβας συμμετείχε στο πανελλήνιο πρωτάθλημαbadmintonστην κατηγορία U-15  με τέσσερεις αθλητές. Τον Μάριο Μπουλίο,  την Κρουστάλη Δήμητρα , τον  Γιώργο Τσιώλη και την Αναστασία Τσιώλη
 Ο Μπουλίος Μάριος κατέκτησε δύο πρώτες θέσεις και στέφτηκε χρυσός Πανελληνιονίκης . Μία στο απλό παίδων και μία  στο διπλό μικτό με συμπαίκτρια την Μπάρτζου Παντελία  της  Αναγέννησης Λιβαδειάς.
 Η Κρουστάλη Δήμητρα κατέκτησε  δύο τρίτες νίκες και πήρε δύο χάλκινα μετάλλια. Μία στο απλό κορασίδων όπου έχασε από την πρωταθλήτρια του αγωνίσματος  και μία στο διπλό κορασίδων με συμπαίκτρια την Μηγιώνη Ελευθερία του συλλόγου Φερενίκη της  Αθήνας.
  Ο Τσιώλης ο Γιώργος παίκτης της μικρότερης κατηγορίας  U-13  από απειρία και μόνο δεν κατάφερε να πάρει μετάλλιο. Έφτασε στους οκτώ και έχασε την είσοδό του στους τέσσερεις και άρα στα μετάλλια χάνοντας 2-1 μετά από συγκλονιστικό παιχνίδι.
  Η Τσιώλη Αναστασία συμμετείχε στο απλό κορασίδων  και στο διπλό με συμπαίκτρια την Μαχαίρα Παναγιώτα της Αναγέννησης Λιβαδειάς. Και στα δύο παιχνίδια  της  αγωνίστηκε με καλύτερες αντιπάλους και αποκλείστηκε.
O ΦΕΟΘ  στην γενική κατάταξη με τις νίκες αυτές κατέλαβε την 3η θέση στο σύνολο των μεταλλίων
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και στους προπονητές Ζαχόπουλο Μπάμπη και Άρη Μπουλίο.-Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο