Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΗΒΑΣ

Την παρασκευή  28 / 3  / 14 /  πραγματοποιήθηκε Δ.Σ  του Ε.Κ.Θ με βασικό θέμα : Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό Δ τρίμηνου  2013 .
Για ακόμα μια φορά το προεδρείο και η πλειοψηφία (ΣΑΕΚΕ ) παρά το ότι , η παράταξη μας επανειλημμένα έχει βάλει το ζήτημα .Ο απολογισμός να γίνεται  μέσα από Γενική Συνέλευση των εκλεγμένων αντιπροσώπων .
Επιμένουν και κατά παράβαση του καταστατικού του Ε.Κ.Θ  παρερμηνεύουν       μεταβατικό  άρθρο και δεν προχωρούν σε Γ.Σ με το πρόσχημα και του κόστους . Έχοντας συνέπεια και ευθύνη απέναντι στους εργαζόμενους που μας εξέλεξαν η παραταξή μας καταψήφισε και τον διοικητικό και τον οικονομικό απολογισμό.
Η πλειοψηφία (ΣΑΕΚΕ ) και η ΔΑΚΕ υπερψήφισαν, ενώ μικρές διαφοροποιήσεις
ψηφίζοντας παρών, είδαμε από Ενωτική Κίνηση και Α.Σ.Κ που ουσιαστικά αρνούνται να συγκρουστούν με το συνδικαλιστικό κατεστημένο.

Έχουμε επανειλημμένα καταθέσει  την πρόταση μας για το ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρει το εργατικό και συνδικαλιστικό  κίνημα ! Δεν φτάνει μια αναφορά
δράσεων και γεγονότων ή τα τακτοποιημένα νούμερα στα οικονομικά για να αποτυπώσουν την πραγματικά ζοφερή πραγματικότητα  που ζούν οι εργαζόμενοι
και η κοινωνία μας.
Επιβεβαιώσανε για μία ακόμη φορά όσα καταγγείλαμε στο πρόσφατο συνέδριο του ΕΚΘ. Ότι δηλαδή για να δουν οι εργάτες άσπρη μέρα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να αλλάξουν οι συσχετισμοί στο συνδικαλιστικό κίνημα, να αποδυναμωθούν οι δυνάμεις του συμβιβασμού, της μοιρολατρίας, ο κυβερνητικός – εργοδοτικός συνδικαλισμός, να ενισχυθούν οι ταξικές δυνάμεις που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ Π.Α.ΜΕ. ΣΤΟ Ε.Κ.Θ.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο