Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη του Κώστα Μπακογιάννη στην ΛΑΡΚΟ

Συναντήσεις με τα σωματεία και τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη.


Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» ενημερώθηκε και συζήτησε διεξοδικά όλα τα θέματα (διαδικασία παραγωγής, τιμή ρεύματος, κοινωνική πολιτική εταιρείας, θέσεις εργασίας, ασφάλεια εργαζομένων, οικονομικά) ενώ ξεναγήθηκε και στο εργοστάσιο.


Στη δήλωσή του, μετά το τέλος των συναντήσεων, αναφέρθηκε στην τεράστια σημασία που έχει η ΛΑΡΚΟ για την εθνική οικονομία αλλά και ειδικότερα για την ανάπτυξη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους ότι η μάχη για την οικονομική επιβίωση της επιχείρησης είναι κοινή.    

«Όλοι μαζί πρέπει να δώσουμε τη μάχη για τη ΛΑΡΚΟ. Είμαστε αντίθετοι στον τεμαχισμό της εταιρείας και πρέπει να αγωνιστούμε για την οικονομική επιβίωση της και τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας» είπε και πρόσθεσε «αντιλαμβανόμαστε την τεράστια σημασία της ΛΑΡΚΟ για την εθνική οικονομία αλλά και την Περιφέρεια. Είμαστε στο πλευρό σας με όλους τους τρόπους».

Σε ότι αφορά  την στρατηγική του για την  Περιφέρεια δήλωσε «Πιστεύουμε σε μια Περιφέρεια ενεργή, παρεμβατική, ακτιβιστική που θα υπερβαίνει τις αρμοδιότητες της όπου χρειάζεται».

Τέλος, ο Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της Λάρυμνας κ. Mίλτο Χρυσοβέργη.



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο