Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: << ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΚΥΡΙΑΚΗ >>

Η σημερινή κατάσταση στον Δήμο Θηβαίων, εν όψει των δημοτικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 18 Μαΐου 2014, επιβάλει τη συστράτευση όλων όσων πιστεύουν ότι πρέπει να αγωνιστούμε για κάτι καλύτερο και ουσιαστικότερο, που θα δώσει ώθηση στο Δήμο μας και θα τον βγάλει από το σημερινό τέλμα.
Η ατολμία και η απραξία της σημερινής Δημοτικής Αρχής, σε συνδυασμό με την παρατεταμένη περίοδο κρίσης που βιώνουμε συνολικά, οδηγεί μοιρολατρικά το Δήμο σε οικονομικό αδιέξοδο και οπισθοδρόμηση.

Η πλήρης εγκατάλειψη των τοπικών κοινοτήτων και η μίζερη αντιμετώπιση της συνεχούς υποβάθμισης της πόλης της Θήβας, απαιτεί την συσπείρωση όλων μας για την αλλαγή σελίδας στο Δήμο μας.
Στα πλαίσια αυτής της αναγκαιότητας, χωρίς ιδιοτέλεια και με αίσθημα προσφοράς και ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μας, αποφάσισα να συμπορευθώ με τον συνδυασμό “Δήμος Θηβαίων – Ώρα ευθύνης “, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σταμάτη Χαλβατζή.
Ζητώ την στήριξή σας και στη νέα μου αυτή προσπάθεια, που έχει σαν στόχο, αφ’ ενός την βελτίωση της καθημερινότητας και αφ’ ετέρου την συνολική αναβάθμιση του Δήμου μας.

<< ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΚΥΡΙΑΚΗ >>

Δημοτικός Σύμβουλος
Κων/νος Βενιζέλος


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο