Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Κίνημα πολιτών για την αναγένηση του δήμου Θηβαίων: Συνεχίζουμε αυτόνομα αταλάντευτα και ακηδεμόνευτα την διεκδίκηση του Δήμου Θηβαίων

Το κίνημα πολιτών για την αναγένηση του δήμου Θηβαίων και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Κατσέλης, δεν διαπραγματεύεται, δεν συναλλάσσεται με κανέναν υποψήφιο συνδιασμό. Συνεχίζοντας αταλάντευτα την πορεία για την διεκδίκηση του Καλικρατικού Δήμου Θηβαίων με  την διακύρηξη αρχών και το πρόγραμμα μας το οποίο και έχουμε καταθέσει στον λαό ως συμβόλαιο και μοναδικό κριτή. Αφήνουμε όλους τους άλλους που φέρονται και άγονται, ψαρεύοντας σε θολά νερά με μοναδικό στόχο μήπως και εξοικονομήσουν κανέναν υποψήφιο σύμβουλο για να καταρτήσουν το ψηφοδέλτιο τους.
Τους αφήνουμε στην μοναξιά τους και στον μοναχικό δρόμο που έχουνε διαλέξει. Καλούμε όλους τους πολίτες και συμβούλους που έχουν όρεξη για δουλειά, με θέσεις και αρχές να ενταχθούν στο Κίνημα Πολιτών και να υλοποιήσουμε το πρόγραμμα μας. Κυρίαρχος κριτής είναι και θα είναι ο Λαός. Όλοι μαζί για την αναγέννηση του δήμου Θήβαίων, ώστε να αποκτήσει ο Δήμος την πραγματική ιστορική αξία που του αξίζει. Καλούμε τους πρώην βουλευτές, και τους φορείς να στηρίξουν το Κίνημα Πολιτών για την αναγέννηση του δήμου Θήβαίων, και αν δεν έχουν το σθένος να το πράξουν τότε να απομακρυνθούν απο το παρασκήνιο που μοναδικό στόχο, έχει την τροχοπέδη και την απαξίωση του καλικρατικού δήμου μας. Με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών συνεχίζουμε την αυτόνομη κάθοδο μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, σας καλούμε όλους να στείλουμε το μήνυμα της νίκης και με την ψήφο σας να τους βάλετε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο