Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Επαφές και συναντήσεις στη Λαμία για τρίτη συνεχόμενη μέρα για τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.

Στήριξη στην τοπική, υγιή και φιλόδοξη επιχειρηματική δραστηριότητα θα προσφέρει με όλα τα μέσα η Περιφέρεια, διαβεβαίωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης επισκεπτόμενος δύο πρότυπες επιχειρήσεις στη Λαμία.  


«Η τοπική, υγιής, φιλόδοξη επιχειρηματικότητα χρήζει προσοχής, ενίσχυσης και υποστήριξης διότι αποτελεί τον πυρήνα της βιώσιμης ανάπτυξης που φιλοδοξούμε για την Περιφέρεια» τόνισε ο κ. Μπακογιάννης μετά την επίσκεψη του στις Υδροπονικές Καλλιέργειες Αποστόλου, που αν και οικογενειακή επιχείρηση, κατέστη πρότυπη με τη χρήση καινοτόμων μεθόδων παραγωγής.

«Τέτοιες επιχειρήσεις είναι οδηγοί για το πώς θα πρέπει να οργανωθεί και να λειτουργήσει ο πρωτογενής τομέας στη χώρα μας για να ενισχύσει στο βαθμό που του αναλογεί την  εθνική οικονομία» σημείωσε ο κ. Μπακογιάννης.

Η επόμενη επίσκεψη με αντίστοιχο περιεχόμενο ήταν στις εγκαταστάσεις της Βιομηχανίας Παραγωγής Διογκωμένης Πολυστερίνης (EPS) «Γ. Κ. ΡΙΖΑΚΟΣ ΑΒΕΤΕ», όπου ετέθησαν στον κ. Μπακογιάννη όλα τα ζητήματα της γραφειοκρατίας, που δημιουργούν εμπόδια και προκαλούν καθυστερήσεις στην επιχειρηματικότητα.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναγνώρισε, ότι η ελληνική πολιτεία δυστυχώς δεν έχει κάνει μέχρι και σήμερα όλα τα αναγκαία βήματα, ώστε να διευκολύνει τη δημιουργία και λειτουργία των επιχειρήσεων. Και διαβεβαίωσε ότι η διοικητική αναδιάρθρωση της Περιφέρειας θα έχει κύριο στόχο αυτόν.

Ο συνδυασμός «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» θεωρεί το συλλογικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό έναν από τους βασικούς «δείκτες» υγείας και προόδου μιας κοινωνίας και αυτό θέλησε να σηματοδοτήσει η επίσκεψη του Κώστα Μπακογιάννη στην ‘Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ, κ. Δημήτρης Κουτρουμάνος υποδέχθηκε πολύ φιλικά τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, τον οποίο τίμησε δωρίζοντας ένα συλλεκτικό ρολόι της Εθνικής μας ομάδας. Στα πολλά και λογικά αιτήματα της ΕΠΣ για την αντιμετώπιση των ελλείψεων, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης εξέφρασε την ειλικρινή διάθεση να βοηθήσει. «Όπου μπορούμε με έργα και όχι με προεκλογικά λόγια», όπως είπε χαρακτηριστικά.  






Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο