Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Υποψηφίου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στη Λαμία

Στη Λαμία θα βρίσκεται από την Τετάρτη 2 μέχρι και την Παρασκευή 4 Απριλίου, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.
Την Τετάρτη 2 Απριλίου, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, Ευθύμιο Καραΐσκο, θα επισκεφθεί στις 11:00 τον Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας, στις 12:00 το Κάστρο Λαμίας, όπου θα ξεναγηθεί και στο Αρχαιολογικό Μουσείο
και στη 13:00 την Ένωση Αξιωματικών και Αστυνομικών Υπαλλήλων, στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας. Στις14:00 θα βρεθεί στο περιφερειακό τμήμα Κεντρικής Στερεάς Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου, ενώ στις18:00 θα επισκεφθεί το Ορφανοτροφείο Θηλέων και στις19:00, τον Εμπορικό Σύλλογο Λαμίας.
Συνεχίζοντας την περιοδεία του στην έδρα της Περιφέρειας, ο κ. Μπακογιάννης θα επισκεφθεί την Πέμπτη 3 Απριλίου, στις 9:30 τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος, κ. Νικόλαο, στις 10:30 το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, στις 12 το ΤΕΙ Λαμίας και στη 13:00 το Πανεπιστήμιο Στερεάς Ελλάδας. Τέλος, στις14:00 θα συναντηθεί με εκπροσώπους του Συλλόγου Ραδιοταξί Λαμίας.
Την Παρασκευή θα επισκεφθεί βιομηχανικές μονάδες και αγροτικές καλλιέργειες.Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο