Υπηρεσία μαζικής αποστολής sms

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ DEBATE !!! ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ !!!
Το Διαδικτυακό Ηλεκτρονικό Μέσο Ενημέρωσης ( Ιστοσελίδα ) VIOTIASHOP και ο εκπρόσωπος του Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής  έχουν την πρόθεση , για πρώτη φορά στην Προεκλογική Ιστορία τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων να  πραγματοποιήσουν   Διαδικτυακό  DEBATE 

( Ανταλλαγή απόψεων ) σε 6 Θεματικές Ενότητες , ενδιαφέροντος τού Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων )  μεταξύ των Υποψηφίων Δημάρχων  , με την παρουσία  Δημοσιογράφων   τοπικών Μέσων Ενημέρωσης , η σειρά των οποίων θα προκύψει μετά από κλήρωση οι οποίοι  θα υποβάλουν από μία ερώτηση σε έναν  Υποψήφιο , η σειρά τού οποίου  θα προκύψει  μετά από κλήρωση , για κάθε Θεματική Ενότητα .


Συντονιστής τού DEBATE θα είναι ο Δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Σοβατζής .
Η Διαδικασία πραγματοποίησης τού DEBATE έχει ως εξής :
Για κάθε Θεματική Ενότητα οι Δημοσιογράφοι θα υποβάλουν από μία ερώτηση σε έναν Υποψήφιο σε χρόνο  30 '' , ο Υποψήφιος θα έχει στην διάθεση του χρόνο απάντησης 120 '' , ο Δημοσιογράφος θα μπορεί να επανέλθει με διευκρινιστική ερώτηση  σε χρόνο 30 '' , και ο Υποψήφιος θα έχει στην διάθεση του 
χρόνο απάντησης  60 '' .
Όταν ολοκληρωθούν οι Θεματικές Ενότητες , κάθε Υποψήφιος θα έχει στην διάθεση του χρόνο 
120 '' για μία γενική τοποθέτηση .


*** Οι Δημοσιογράφοι πού θα συμμετέχουν στην διαδικασία τού DEBATE , είναι οι κ.κ. Νίκος Χατζηδούρος ,  Νίκος Τρικαλίτης , ενώ είναι η πιθανή και η προσθήκη ενός επιπλέον Δημοσιογράφου , το όνομα τού οποίου θα ανακοινωθεί σύντομα .  
Για την πραγματοποίηση τού DEBATE απαιτείται η συγκατάθεση των Υποψηφίων Δημάρχων , προς τούς οποίους θα αποσταλούν σχετικές προσκλήσεις .


Κοινοποίηση :
Πρός Μ.Μ.Ε. Στερεάς Ελλάδος
Υποψήφιους Δημάρχους Καλλικρατικού Δήμου Θηβαίων


VIOTIASHOP
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.comΕυχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο