Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΑΒΒΕΤΑΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ Ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΔΑΒΒΕΤΑΣ

 Στο γραφείο του Περιφερειάρχη Ηπείρου, κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, βρέθηκε την Πέμπτη 3 Απριλίου ο καθηγητής Φιλοσοφίας της Τέχνης και Ειδικός Σύμβουλος του Πρωθυπουργού σε θέματα Πολιτισμού, κ. Δημοσθένης Δαββέτας.
Ο κ. Δαββέτας συνομίλησε με τον Περιφερειάρχη, την Αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων, κα Τατιάνα Καλογιάννη, καθώς και με τους περιφερειακούς συμβούλους .


Στην συνέχεια ο κ. Δαββέτας επισκέφθηκε τη ΝΟΔΕ Ιωαννίνων όπου συζήτησε με την Πρόεδρο της ΝΟΔΕ κα Κεφάλα Μαρία-Αλεξάνδρα.

Ο κ. Δαββέτας είναι γνωστό πως θα είναι υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Ν.Δ., ενώ η έλευση του στα Ιωάννινα, σχετίζεται με την ομιλία του η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου στο ξενοδοχείο Grand Serai , υπό την αιγίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του τμήματος Φιλολογίας και Ιστορικού-Αρχαιολογικού του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.



                                                                       Η ομιλία του Δημοσθένη Δαββέτα στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου

Grand Serai στα Ιωάννινα

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Grand Serai στα Ιωάννινα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014, η ομιλία του Δημοσθένη Δαββέτα με θέμα:
 «Καβάφης: ελληνικότητα και ευρωπαϊκή νεωτερικότητα».

Το παρόν στην ομιλία έδωσε πλήθος κόσμου τόσο από την ακαδημαϊκή κοινότητα όσο και από την πολιτική ζωή του τόπου, ενώ το βροντερό παρόν έδωσε η νεολαία. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν: η Αντιπεριφερειάρχης Ιωαννίνων κα Καλογιάννη Τατιάνα, ο Πρόεδρος του Τμήματος Φιλολογίας του Παν/μιου Ιωαννίνων, καθηγητής, κ. Αλέξανδρος Αλεξάκης, ο Πρόεδρος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Παν/μιου Ιωαννίνων, αναπληρωτής καθηγητής, κ. Χρήστος Σταυράκος κ.α.



Επισυνάπτονται φωτογραφίες από τις συναντήσεις του κ. Δαββέτα με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη, την Αντιπεριφερειάρχη Ιωαννίνων, κα Τατιάνα Καλογιάννη, με την Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων ,κα Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα καθώς και από την ομιλία του στο Grand Serai.







Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο