Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ Η ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ



ΕΛΗΞΕ ΚΑΙ Η ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ
ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ! ΤΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ»

Ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, συνεχίζοντας τη νέα πολυήμερη περιοδεία του, μετά τη διήμερη επίσκεψή του στη Σάμο, ολοκλήρωσε και τη διήμερη περιοδεία του στην Εκλογική Περιφέρεια της Φθιώτιδας, η οποία είναι υπό την κοινοβουλευτική του εποπτεία.

Σήμερα (16.05.13) μαζί με τους Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής του Κινήματος επισκέφθηκε το χώρο όπου γίνονται οι προετοιμασίες για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας που ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο το βράδυ.

Στα εργοτάξια ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο της Έκθεσης Γιάννη Γρανίτσα, όπου είχε την ευκαιρία ταυτόχρονα, να συνομιλήσει τόσο με τους εκθέτες που ετοιμάζουν τα περίπτερά τους, όσο και με τους τεχνικούς των συνεργείων εγκατάστασης των περιπτέρων.

Χθες το βράδυ, αμέσως μετά από την επιστροφή του από τη Σάμο, ο Τέρενς Κουίκ είχε στη Λαμία συνεργασία 2,5 ωρών με τους Πολιτευτές και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ του νομού Φθιώτιδας, κατά τη διάρκεια της οποίας συμφωνήθηκαν οι δράσεις που θα γίνουν άμεσα σε τοπικό επίπεδο, επικοινωνώντας στην πράξη τα όσα επί του κυβερνητικού προγράμματος συμφωνήθηκαν και υπερψηφίστηκαν στο πρόσφατο Ιδρυτικό Συνέδριο.

Μέσα στις επόμενες 15 μέρες ο Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ θα πραγματοποιήσει εκτεταμένη περιοδεία στη Φθιώτιδα, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε τουριστικές περιοχές όπως ο Άγιος Κωνσταντίνος, τα Καμένα Βούρλα και η Υπάτη, αλλά και Δήμους του ορεινού όγκου του Νομού.

Μιλώντας στα τοπικά κανάλια ο Τέρενς Κουίκ έκανε τις εξής δηλώσεις:

«Κατά κανόνα οι πολιτικοί συνωστίζονται στα διάφορα εγκαίνια για να βγουν βίντεο και φωτογραφίες την ώρα που κόβονται οι κορδέλες.

Εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ της Φθιώτιδας επισκεφθήκαμε από σήμερα την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας για να συνομιλήσουμε από κοντά με εργαζόμενους και εκθέτες, αλλά και για να μιλήσουμε με άνεση χρόνου με τον Πρόεδρο της Έκθεσης κ. Γιάννη Γρανίτσα γι’ αυτή την πολύ σημαντική εκθεσιακή δραστηριότητα η οποία βρίσκεται σε ένα από τα πιο σημαντικά σταυροδρόμια της Ελλάδας, τη Λαμία.

Άκουσα με πολλή προσοχή τα όσα μου είπαν επιχειρηματίες που μετέχουν στην έκθεση, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι από τη συμμετοχή τους δεν θα έχουν οικονομικά οφέλη τέτοιες εποχές που η κρίση μαστίζει την ελληνική οικονομία, αλλά ότι επέλεξαν τη συμμετοχή τους για να κρατήσουν ζωντανή τη φήμη τους, την εικόνα της επιχείρησής τους, ελπίζοντας στις όποιες καλύτερες μέρες».

Ο Τέρενς Κουίκ όταν ρωτήθηκε για το θέμα της απεργίας των εκπαιδευτικών, παρέπεμψε στις δηλώσεις που έχει κάνει η αρμόδια Τομεάρχης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Σταυρούλα Ξουλίδου προσθέτοντας και το εξής:

«Είναι ντροπή μια χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα, μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανεξάρτητα αν της έχει φορεθεί ο μερκελικός μανδύας, να καταφεύγει στην επιστράτευση για να ισοφαρίσει τις απαράδεκτες μνημονιακές επιλογές της στο χώρο της Παιδείας.

Όπως έχω δηλώσει πρόσφατα, το διακύβευμα δεν είναι οι δύο επιπλέον ώρες κάθε εβδομάδα των εκπαιδευτικών, αλλά επί της ουσίας η εξαφάνιση άλλων 8.500 θέσεων καθηγητών και δασκάλων σε μία Παιδεία η οποία, από την εποχή της Άννας Διαμαντοπούλου, συνεχίζει να κατρακυλά στην ισοπέδωση, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, στα σχολεία της Ομογένειας.

Φυσικά, κανείς δεν δικαιούται να παίζει τα τύμπανα του πολέμου επάνω στις πλάτες των παιδιών και θα πρέπει να προβληματίσει τους πάντες ότι σε προχθεσινή δημοσκόπηση που μεταδόθηκε από το κανάλι Alpha, το 72% των ερωτηθέντων ήταν αντίθετοι με την απεργία την περίοδο των εξετάσεων.

Τέλος, επισημαίνω και το πρωτοφανές ότι για πρώτη φορά η Βουλή των Ελλήνων έχει… επιστρατευμένο Βουλευτή! Τη Βουλευτή του Κινήματός μας και Τομεάρχη Παιδείας Σταυρούλα Ξουλίδου η οποία είναι εκπαιδευτικός στο επάγγελμα».

Ο Βουλευτής Επικρατείας του Κινήματος Τέρενς Κουίκ συνεχίζει από το απόγευμα την πολυήμερη περιοδεία του στην περιοχή της Θεσσαλίας με πρώτη στάση το Βόλο.

Από αύριο, θα υπάρξουν και κοινές δράσεις με τη Βουλευτή Μαγνησίας Μαρίνα Χρυσοβελώνη οι οποίες θα ανακοινωθούν με νεότερο Δελτίο Τύπου.




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο