Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ο Δήμος Θηβαίων συμμετέχει στο 4ο Agro Quality Festival με περίπτερο στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.


Αυτό τον Μάιο για 4η συνεχόμενη χρονιά η ελληνική ύπαιθρος έρχεται στο κέντρο της Αθήνας.
Ο Δήμος Θηβαίων σε συνεργασία με τον Παραδοσιακό Σύλλογο «Βλάχικος Γάμος Θήβας» και το Τμήμα Φωτογραφίας του Συλλόγου Πολιτιστικής Ανάπτυξης Θήβας «ΛΑΪΟΣ» και θα εκπροσωπήσουν  την περιοχή μας στο 4ο  AGRO QUALITY FESTIVAL στις 17, 18 & 19 Μαΐου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων.
Σας καλούμε στο περίπτερο του Δήμου Θηβαίων, που θα βρίσκεται στην είσοδο του χώρου όπου θα διεξαχθεί το φεστιβάλ, για να γνωρίσετε από κοντά τον πολιτισμό μας, τα  ήθη και έθιμά μας, τον τόπο μας!
Το περίπτερο θα κοσμούν λαογραφικά αντικείμενα και καλλιτεχνικές φωτογραφίες από το έθιμο του βλάχικου γάμου. Επίσης θα διανεμηθεί στους επισκέπτες ενημερωτικό υλικό για τα αξιοθέατα και τα μνημεία της περιοχής. Παράλληλα οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ντόπιο κρασί, ενώ το Σάββατο 18 Μαΐου, όσοι βρεθούν στην Τεχνόπολις θα πάρουν μια γεύση από το δρώμενο του εθίμου του Βλάχικου Γάμου Θήβας!  
Ελάτε να υποδεχτούμε την ελληνική ύπαιθρο σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα που ξυπνάει μνήμες από τη ζωή στο χωριό. Ελάτε να ταξιδέψουμε στο Παραδοσιακό Χωριό, να γνωρίσουμε πιστοποιημένα και παραδοσιακά προϊόντα, να ενημερωθούμε για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, να γευτούμε μοναδικές συνταγές, να παρακολουθήσουμε τη λειτουργία ενός παραδοσιακού ελληνικού χωριού των περασμένων χρόνων.
Η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, επί της οδού Πειραιώς, αριθμός 100. Η πρόσβαση στο χώρο είναι πολύ εύκολη αφού εξυπηρετείται από πολλά μέσα μαζικής μεταφοράς όπως:

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

1) Μετρό: Στάση «ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΣ»
2) Tρόλει: No21 (από Ομόνοια), (Στάση Φωταέριο)
3) Λεωφορεία ΟΑΣΑ : 049, 815, 838, 914, B18, Γ18 (Στάση Φωταέριο)

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Παρασκευή 17/5: 16.00- 22.00
Σάββατο 18/5:  10.00- 22.00
Κυριακή 19/5: 10.00- 21.00




Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 σχόλιο:

  1. Για όσους βρεθούν στο φεστιβάλ, η συμμετοχή/ενημέρωση από επιστήμονες μέλη της Ένωση Διαιτολόγων-Διατροφολόγων Ελλάδος στην ημερίδα "μεσογειακή διατροφή στη σύχρονη καθημερινότητα" είναι ελεύθερη!
    http://nutritastic.wordpress.com/2013/05/17/%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CE%B5-4%CE%BF-%CE%B1groquality-festival/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο