Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Ελεύθερη μετά από 16 χρόνια η Κάτια Γιαννακοπούλου που σκότωσε τον αρχιμανδρίτη

Η γυναίκα που σκότωσε με οκτώ σφαίρες τον αρχιμανδρίτη Άνθιμο Ελευθεριάδη, Κάτια Γιαννακοπούλου επέστρεψε σπίτι της μετά από 16 χρόνια εγκλεισμού

Με το αποφυλακιστήριο στο χέρι, ύστερα από 16 χρόνια εγκλεισμού της, επέστρεψε στο σπίτι της, στο σύζυγό της και στο παιδί της η Κάτια Γιαννακοπούλου, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τη δολοφονία του αρχιμανδρίτη Άνθιμου Ελευθεριάδη.
Σύμφωνα με την Espresso, το συμβούλιο Εφετών Θήβας με βούλευμά του έκανε δεκτή την αίτηση της Κάτιας Γιαννακοπούλου και της χάρισε την ελευθερία της, καθώς, σύμφωνα με το νόμο, αν και ισοβίτισσα, έχει εκτίσει 16 χρόνια κλειστής φυλακής, έχει επιδείξει καλή διαγωγή και κατόπιν αυτού μπορεί να αποφυλακιστεί.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στις 22 Ιουλίου έπεσαν οι υπογραφές του αποφυλακιστηρίου το οποίο η 58χρονη κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό και δεν το εμπιστεύθηκε σε καμία συγκρατούμενή της. Έτσι, αθόρυβη ήταν και η αποχώρησή της από τις φυλακές τη Δευτέρα 5 Αυγούστου καθώς οι συγκρατούμενές της θεώρησαν πως αναχωρούσε για τη συνήθη 5μερη άδεια που έπαιρνε τα τελευταία 5 χρόνια.
Ο αδερφός του αρχιμανδρίτη δεν μπορεί να πιστέψει ότι η γυναίκα που σκότωσε τον αδερφό του είναι πλέον ελεύθερη. "Εγώ συμφωνώ με την αποσυμφόρηση των φυλακών, αλλά να βγουν αυτοί που έχουν κάνει μικροαδικήματα. Όχι ισοβίτες δολοφόνοι!", είπε στην εφημερίδα.
Υπενθυμίζεται πως όλα άρχισαν το καλοκαίρι του 1997 όταν ο αρχιμανδρίτης Άνθιμος Ελευθεριάδης δολοφονείται εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στη Νέα Σμύρνη. Δύο μέρες μετά αστυνομικοί συλλαμβάνουν έξω από το μοναστήρι της Παναγιάς Γοργοεπηκόου στη Μάνδρα Αττικής, όπου είχε φτάσει με ποδήλατο και μεταμφιεσμένη με ξανθιά περούκα και μαύρα γυαλιά, την Κάτια Γιαννακοπούλου.
Ομολογεί στις αρχές ότι έστρεψε το όπλο εναντίον του αρχιμανδρίτη, με τον οποίο τη συνέδεε ένας απαγορευμένος έρωτας, ενώ κάνει αναφορές και σε διάφορα χρηματικά ποσά. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο ιερέας ήταν αυτός που έκανε το πρώτο βήμα για να μετατραπεί η σχέση τους από πνευματική σε ερωτική.

 “News247”


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο