Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Την έπιασε στον αέρα, ενώ έκανε βουτιά στο κενό για να αυτοκτονήσει

Κινέζος «έπιασε» στον αέρα την 20χρονη σύντροφό του και της έσωσε τη ζωή
Η ζωή μιας νεαρής γυναίκας σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή όταν ο σύντροφός της, την έπιασε όταν εκείνη προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της, πηδώντας από ένα μπαλκόνι.

Η 20χρονη από Harbin της Κίνας είχε αναρριχηθεί στο μπαλκόνι του σπιτιού τους μετά από έναν καβγά που είχε με το σύντροφό της και είχε συρθεί έξω πάνω σε ένα περβάζι, απειλώντας να πηδήξει στο κενό.

Όμως, ο φίλος της αντέδρασε πολύ γρήγορα και έτρεξε στο διαμέρισμα που βρισκόταν κάτω από το σπίτι τους, προκειμένου να βγει στο μπαλκόνι τους και να προσπαθήσει να την πιάσει.

Μάρτυρες που είχαν συγκεντρωθεί από κάτω, αλλά και άλλοι γείτονες της νεαρής στην περιοχή του Daoli Harbin, στην επαρχία Heilongjiang, προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και να την αποτρέψουν από το να πηδήξει.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικαλείται το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, η γυναίκα ξαφνικά βρέθηκε στο κενό.

Ευτυχώς, ο φίλος της είχε σκεφτεί σωστά και κατάφερε να την πιάσει όπως – όπως στον αέρα, ενώ την κρατούσε κρεμασμένη έξω από το παράθυρο μέχρι να φτάσουν οι γείτονες και οι πυροσβέστες και να τον βοηθήσουν – παρόλο που εκείνη του ζητούσε να την αφήσει να πέσει.



Πηγή: protothema.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο