Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Συνελήφθη 42χρονος ημεδαπός για ναρκωτικά στο Δήλεσι Βοιωτίας



Συνελήφθη, το απόγευμα της Δευτέρας στο Δήλεσι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 42χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, την 12-08-2013 το απόγευμα, οι αστυνομικοί μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών εντόπισαν τον 42χρονο, στην παραλία του Δηλεσίου και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους (115) γραμμαρίων.

Ακολούθως, μετά από νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε πρωινές ώρες της 13-08-2013 στην οικία του δράστη στο Δήλεσι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης αναμεμειγμένη με καπνό, συνολικού μεικτού βάρους (4,5) γραμμαρίων.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 42χρονου δράστη ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών και παραπέμφθηκε για να απολογηθεί ενώπιον του κ. Ανακριτή Θηβών.

Γιώργος Σιμόπουλος

lamiastar.gr.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 σχόλιο:

  1. Καλά λοιπόν, αφού ο δράστης με τα ναρκωτικά πιάστηκε επ' αυτοφόρω γιατί δεν είναι ανακοινώσιμο το όνομά του; Μην μου πείτε....να η Αρχή προστασίας δεν το επιτρέπει.
    Προσαρμόστε λοιπό το λαϊκό απόφθεγμα " από τότε που βρέθηκε η συγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο" στις ιδιοφυείς ευαισθησίες της Αρχής και απαλλάξτε τον Φασίστα Υπουργό του ΠΑΣΟΚ , σήμερα αρχηγό "κόμματος" κ. Λοβέρδο που έδωσε τα ονόματα των ιερόδουλων φόρα παρτίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο