Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Και όμως οι οδηγοί των λεωφορείων είχαν προειδοποιήσει θα υπάρξει ΝΕΚΡΟΣ!

Μακάρι να βγούμε ψεύτες έλεγαν οι οδηγοί!

Μολις πριν περίπου από ενάμιση χρόνο οι οδηγοί προειδοποιούσαν τον πρώην διευθύνοντα της τότε ΕΘΕΛ Κωνσταντίνο Καραγιαννόπουλο  ότι θα υπάρξει νεκρός!...


Συγκλονίζουν αυτά που έλεγαν μέσα από το blog τους etheldrivers.blogspot.com που προφανώς κανένας υπεύθυνος δεν τα έλαβε υπ’ όψιν!

Σας παραθέτουμε από κάτω "Αυτούσια την ανάρτηση τους"  όπως την διαβάσαμε στο etheldrivers.blogspot.com

Αναρτήθηκε στο blog τους στις 19 Ιανουαρίου του 2012

Μπήκε ελεγκτής και πήδηξαν από τα παράθυρα 

Απίστευτο περιστατικό σε λεωφορείο.

Την ώρα που μπήκε μέσα ελεγκτής, προκειμένου να κάνει έλεγχο εισιτηρίων, κάποιοι δεν είχαν στην κατοχή τους εισιτήριο και "ώσπου να φτάσει  στα τελευταία καθίσματα ο ελεγκτής" άρχισαν να πηδούν από τα παράθυρα!!!...

Δείτε το απίστευτο βίντεο... και διαβάστε και την άποψη τους από κάτω!



Το βίντεο δεν το αναρτήσαμε για να δείτε την «εξυπνάδα»  των νεαρών… αλλά για να αναδείξουμε πόσο άκρως επικίνδυνο είναι αυτό που έκαναν αυτά τα παιδιά!

Όλοι μας οι οδηγοί έχουμε γίνει μάρτυρες σε παρόμια  περιστατικά

Όταν γίνετε κάποιος έλεγχος εισιτήριων στο λεωφορείο ο παραβάτης εκτός από τις δικαιολογίες που λέει συνήθως  ξέχασα να το ακυρώσω δεν βρήκα να πάρω κ.λπ. έχει και στο μυαλό του με ποιο τρόπο  θα διαφύγει για να γλυτώσει το πρόστιμο που θα του βεβαιώσει ο ελεγκτής!

Ας μη γελιόμαστε μεταφέρουμε επιβάτες οι όποιοι άλλοι δεν έχουν χρήματα η και άλλοι που έχουν…  το θεωρούν «μαγκιά»  να μην ακυρώνουν ποτέ εισιτήριο!

Αυτοί μπορούν να κάνουν άκρως επικίνδυνα πράγματα… και δεν εννοούμε να βρίσουν η να χτυπήσουν τον ελεγκτή αλλά να πηδήσουν και από το παράθυρο του λεωφορείου ενώ αυτό είναι εν κινήσει όπως είδατε και στο παραπάνω βίντεο!

Εμείς σαν etheldrivers προειδοποιούμε ότι  θα υπάρξει νεκρός!

Μακάρι να βγούμε ψεύτες αλλά όλοι μας ξέρουμε ότι όταν το λεωφορείο είναι εν κινήσει έστω και με 20 χιλιόμετρα και πηδήσει κάποιος από αυτό η θα τον πατήσει διερχόμενο αυτοκίνητο η θα «καρφωθεί»  σε κάποιο πεζοδρόμιο με ότι συνεπάγετε αυτό….

Τέλος προειδοποιούμε και τον διευθύνοντα της ΕΘΕΛ κ. Κωνσταντίνο Καραγιαννόπουλο

Τα περισσότερα λεωφορεία εκτός από τα (μερσεντές τα 405Ν)  όλα τα υπόλοιπα έχουν μεγάλα παράθυρα και ένα παιδί που δεν σκέφτεται το κίνδυνο να πηδήσει από το λεωφορείο  καλό θα ήταν ο έλεγχος των εισιτηρίων να μεριμνήσετε ώστε να γίνετε με διαφορετικό τρόπο….

Και πάλι… μακάρι να βγούμε ψεύτες  αλλά ξέρετε κάτι;

Αυτοί που θα σέρνονται στα δικαστήρια  και θα τους στήνουν οι δημοσιογράφοι  στα παράθυρα των καναλιών  δεν θα είναι άλλοι εκτός από τον οδηγό και τους ελεγκτές…

Για όλα τα παραπάνω καλό θα είναι να λάβετε μέτρα επειγόντως κ. Καραγιαννόπουλε...

Όσο για το προεδρείο μας δεν αναφερόμαστε…. Αυτό είναι στον δικό του κόσμο!... και εμείς σαν οδηγοί  είμαστε μόνοι μας στην μοίρα μας…. 
                                                                                                 ΠΗΓΗ: etheldrivers.blogspot.com

 Plektani

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο