Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Οι αεροψεκασμοί της 26/9/13 και ο ισχυρισμός του δημοσιογράφου

Είναι γνωστό ότι τα τελευταία χρόνια η πληροφόρηση των πολιτών από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης έχει περάσει στην παραπληροφόρηση, εξυπηρετώντας συμφέροντα και υποβαθμίζοντας την νοημοσύνη των ακροατών - τηλεθεατών. Μάλιστα αρκετοί δημοσιογράφοι, αγγίζουν η και ξεπερνούν τα όρια περί σεβασμού, ειρωνεύοντας τους ακροατές - τηλεθεατές.

Σχετικά με τις χθεσινές αναφορές για διάφορους αεροψεκασμούς σε όλη την Ελλάδα, γνωστός δημοσιογράφος σήμερα το πρωί από την εκπομπή του αναφέρθηκε στο γεγονός δίνοντας μια απίστευτη ερμηνεία και δικαιολογία για το γεγονός.

Ο γνωστός λοιπόν δημοσιογράφος, σε ραδιοφωνική εκπομπή (που δεν του κάνω την τιμή να αναφέρω το όνομά του) είπε, «την ώρα που είχαμε τη συνάντηση με τους συνεργάτες, από τα τζάμια του κτιρίου είδαμε να έρχονται αεροπλάνα από όλες τις πλευρές του ορίζοντα και να βγάζουν καπνούς. Μάθαμε ότι πρόκειται για πρόβα ακροβατικού σμήνους που το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχαν προγραμματισμένη επίδειξη. Στη διάρκεια της ημέρας, συνεχίζει ο γνωστός δημοσιογράφος, δέχτηκα από ακροατές τηλέφωνα, κάνοντας λόγο για αεροψεκασμούς, ενώ στην ουσία πρόκειται για επίδειξη ακροβατικού σμήνους». Αυτή είναι η είδηση για το θέμα από πολύ γνωστό δημοσιογράφο, τη στιγμή που υπάρχουν αναφορές για αεροψεκασμούς σε πολλές περιοχές της Ελλάδος, αλλά και της Θήβας που βρισκόμαστε εμείς.

Δεν ξέρω αν μας ψεκάζουν.  Αυτό που δεν μπορώ, είναι η υποκρισία κάποιων δημοσιογράφων, αλλά και από πλευράς πολιτείας, που δεν ασχολούνται σοβαρά με το θέμα αυτό, και να δώσουν τις σωστές και τεκμηριωμένες απαντήσεις στον κόσμο που έχει εύλογα ερωτήματα.

Δείτε πως είναι μια επίδειξη ακροβατικού σμήνους, και τις εμφανείς, και σαφής διαφορές που υπάρχουν σε σχέση με αυτά που ισχυρίζεται ο κόσμος, με τους ισχυρισμούς του δημοσιογράφου που έλεγε από την εκπομπή του ότι το νέφος στον ουρανό προέρχεται από την επίδειξη του ακροβατικού σμήνους.







Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο