Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕΙΣΜΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ :  ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ,  ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕΙΣΜΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013 – 2014

Η Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κα Φανή Παπαθωμά πραγματοποίησε σύσκεψη με τον Περιφερειάρχη Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Στερεάς Ελλάδας κ. Λέκκα Αθανάσιο αλλά και τον Περιφερειακό Διευθυντή Α/βθμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Παλιαλέξη Ηλία, τον  Προιστάμενο Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας κ. Δημόπουλο Γιώργο. Θέμα η ενημέρωση των μαθητών Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης για την ορθή διαχείριση των σεισμικών φαινομένων και εν γένει των έκτακτων αναγκών οι οποίες προκύπτουν. Πρωτοβουλία, η οποία είχε προηγηθεί την προηγούμενη σχολική χρονιά,  στα πλαίσια προγραμματικών συναντήσεων.
Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν βιωματικές ασκήσεις στους μαθητές, σε συνεργασία με το πυροσβεστικό σώμα ανά τα σχολεία της Περιφέρειας.
Πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί έχοντας ως χρονικό ορίζοντα την σχολική χρονιά  2013 – 2014.
Όπως τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης, η πρόληψη, η ενημέρωση και γενικότερα η παιδεία αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την ορθή αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων.


Η Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Φανή Παπαθωμά



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο