Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Και η Αρια Αγάτσα στη Δημόσια τηλεόραση

Τον προσωρινό πίνακα των 1.163 επιτυχόντων της δεύτερης προκήρυξης για την κάλυψη των θέσεων προσωπικού της Δημόσιας τηλεόρασης, ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης ο ειδικός διαχειριστής, Γκίκας Μάναλης, με σχετική ανάρτηση στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, όσοι περιλαμβάνονται στη λίστα αυτή, θα πρέπει να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά που θα επιβεβαιώνουν τα στοιχεία που αναφέρουν στην αίτησή τους, προκειμένου να γίνει η αξιολόγησή τους. Στα 1.163 ονόματα περιλαμβάνονται όσοι υπέβαλαν αίτηση για θέση εργασίας στη ΔΤ, εκτός Θεσσαλονίκης.
Επίσης, αναφέρεται ότι «η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δεν συνιστά πρόσληψη των επιτυχόντων, καθώς απαιτείται η επιβεβαίωση των στοιχείων που περιλαμβάνονται στις αιτήσεις συμμετοχής τους, με την προσκόμιση και τον έλεγχο των απαιτούμενων δικαιολογητικών».

Είναι κυρίως δημοσιογράφοι που έχουν εργαστεί για πολλά χρόνια στην ΕΡΤ αλλά και άλλοι από τα ιδιωτικά κανάλια.
Μεταξύ άλλων είδαμε την Μαρία Καρχιλάκη, τη Λένα Αρώνη, τη Ρένα Τσιτσιμπίκου, τον Γιώργο Αμυρά , τον Ανδρέα Ρουμελιώτη, τον Βαγγέλη Γιακουμή, τη Βίκυ Φλέσσα, την Άρια Αγάτσα δημοσιογράφο και πρώην βουλευτή Βοιωτίας, τη Φωτεινή Κλείτου, τον Γιάννη Πολίτη, τον Πέτρο Κωλέτη, τη Μαρία Φραγκάκη, την Ορσαλία Φυτά, την Πηνελόπη Γαβρά και τον Μανώλη Νταλούκα.

  lamiastar

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο