Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ποτέ δεν είναι αργά.

Υπάρχει ένας φόβος επακόλουθος του τρόπου που σκεπτόμαστε και του τρόπου που είχαμε συνηθίσει να ζούμε.
Η εμφάνιση το 84 της Φασιστικής - Χουντικής παράταξης της ΕΠΕΝ ήταν αδύνατο να σταθεί για τους εμπνευστές της και αυτό φάνηκε στις ευρωεκλογές.
Αντίστοιχα η νεολαία της ΕΠΕΝ με γραμματέα στην αρχή τον Μιχαλολιάκο και αργότερα τον Βορίδη, το ίδιο εξασθένησε μέσα στα πανεπιστήμια, μέχρι που έπαψε η δράση της.
Ο Βορίδης παράλληλα δημιούργησε το Φασιστικό - Ναζιστικό κόμμα της ΕΝΕΚ με πρόεδρο τον ίδιο.
Όταν συγκροτήθηκε το φασιστικό κόμμα του Καρατζαφέρη, ο Βορίδης και το κόμμα του πήραν την απόφαση να συμμετέχουν στο ΛΑΟΣ.
Η μεταγραφή Βορίδη , Γεωργιάδη, Πλέυρη στην μήτρα του λάϊτ φασισμού, την Νέα Δημοκρατία, σηματοδότησε τους άρρηκτους δεσμού στο φάσμα της Δεξιάς, στο οποίο δεν υπάρχουν αλλά ούτε και ποτέ υπήρξαν διαχωριστικές γραμμές.
Παρ' όλες αυτές τις ανακατατάξεις στον χώρο της Δεξιάς και της "νομιμοποίησης" της φασιστικής εκδοχής της με το κόμμα πρώτα του ΛΑΟΣ και μετά με την ΧΡ. ΑΥΓΗ δεν διέγειρε τα αντανακλαστικά του Δημοκρατικού και Αριστερού τόξου.
Σήμερα πολλοί νοσταλγοί της χούντας με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης, της ανέχειας, της ανεργίας, της ληστείας των εισοδημάτων και την απαξίωση της ατομικής ιδιοκτησίας, συνωστίζονται ως στρατός, είτε πεινασμένος των συσσιτίων των ναζί, είτε ως δυνάμεις κρούσης εναντίον του κάθε πολίτη που έχει αντίθετη άποψη ή αλλοδαπού, ασκούν μια ιδιώνυμη εγκληματική δράση η οποία καταλείπεται τόσο από τις δικαστικές αρχές  όσο και απο την Κυβέρνηση που διαθέτει πάρα πολλά, σε κάθε ευκαιρία, κροκοδείλια δάκρυα.
Εμείς όμως, οι απλοί πολίτες, παραμένουμε απαθείς , φοβισμένοι, αδύναμοι να αναλάβουμε δράση τόσο κατά της κυβέρνησης που τροφοδοτεί την δολοφονική δράση των ναζί όσο και ευθέως κατά των Ναζί.
Είναι πολλοί ναζιστές και φιλοχουντικοί, κυρίως δε ανεγκέφαλοι νεολαίοι με πολλά κόμπλεξ κατωτερότητας, που βρίσκουν πρόσφορο έδαφος να εκφραστούν και να αποδείξουν το "τίποτα" ως αξίωμα ύπαρξης τους.
Εμείς πάλι απόμακροι, απλώς διαφωνούντες , να κουνάμε με αηδία και ανερμάτιστο  σκεπτικισμό το κεφάλι. Να επιτρέπουμε να γίνονται όσα γίνονται γύρω μας και αυτό που μας απασχολεί περισσότερο, είναι τι θα φάμε αύριο, σε ποιο μπαράκι θα "κατασκηνώσουμε", πώς θα πληρώσουμε τους λογαριασμούς, τι θα κάνουμε με το φροντιστήριο του παιδιού, λες και αυτά θα τελειώσουν αύριο και δεν θα τα συναντήσουμε και αύριο και μεθαύριο και κάθε μέρα μπροστά μας.

Όλα αυτά θα επιδεινώνονται όσο εμείς θα επιτρέπουμε στους Ναζιστές του Μιχαλολιάκου και τους Φασίστες του Σαμαρά να μας κυβερνούν.

Ας θυμηθούμε ιστορικά την δράση των Ναζιστικών - εθνικιστικών και χουντικών κομμάτων της Δεξιάς.

Στις εκλογές της 17ης Νοεμβρίου 1974 το κόμμα της ΕΔΕ από τον Πέτρο Γαρουφαλλιά, έλαβε 1,08%

Η συμμετοχή της εθνικιστικής δεξιάς στις εκλογές του 1977, ο Στέφανος Στεφανόπουλος ίδρυσε την Εθνική Παράταξη, με το ποσοστό τού 6,82%.

Η εθνικιστική δεξιά εκπροσωπήθηκε στις βουλευτικές εκλογές του 1981, από το Κόμμα των Προοδευτικών, του Σπύρου Μαρκεζίνη, με ποσοστό 1,68%.
Στις Ευρωεκλογές του 81 εκλέγει ένα βουλευτή(Απόστολος Παπαγεωργίου) και ποσοστό 1,95%.

Στις ευρωεκλογές του 84, υπήρχαν τρεις διαφορετικές συμμετοχές, με την ΕΠΕΝ που έλαβε 2,29% (Χρύσανθος Δημητριάδης) και εξέλεξε έναν ευρωβουλευτή, το Κόμμα των Προοδευτικών με 0,17% και το ΕΝΕΚ με 0,09%.

Στις εκλογές της 2 Ιουνίου 1985, η ΕΠΕΝ έλαβε 37.934 ψήφους, ποσοστό 0,60%.

Η ΕΠΕΝ απέτυχε παταγωδώς στις εκλογές στις 18 Ιουνίου 1989 παίρνοντας ποσοστό 0,32%.

Στις Ευρωεκλογές 1989, η ΕΠΕΝ έλαβε 0,32% και το ΕΝΕΚ 0,23%.
Το ποσοστό της ΕΠΕΝ στις ευρωεκλογές του 1984 στην Λακωνία είχε αγγίξει το 6% ενώ το 89 το 1%.

Η τρίτη συνεχή εκλογική διαδικασία στις 8 Απριλίου 1990, έδωσε στο Εθνικό Κόμμα-Εθνικιστική Συμπαράταξη (μετονομασία της ΕΠΕΝ) ποσοστό 0,13%.

Στις Ευρωεκλογές του 1994, το Εθνικό Κόμμα-ΕΠΕΝ 0,78%, τον Λαϊκό Σύνδεσμο (Χρυσή Αυγή) που κατέρχεται για πρώτη φορά σε εκλογές και λαμβάνει 7.264 ψήφους (0,11%) και την Εθνικιστική Παράταξη 0,06%.

Στις εκλογές του 96, η ΕΠΕΝ λαμβάνει 16.501 ψήφους (0,24%), το κόμμα Ελληνισμού 12.255 ψήφους (0,18%) και η Χρυσή Αυγή 4.487 ψήφους (0,07%) και η …. ΠΟΛ.ΑΝ. με 2,94% μένει εκτός βουλής.

Στις Ευρωεκλογές του 1999, η Πρώτη Γραμμή του Κώστα Πλεύρη λαμβάνει 48.532 ψήφους (0,75%) , το Ελληνικό Μέτωπο λαμβάνει 7.693 ψήφους (0,12%) και το Κόμμα Ελληνισμού 16.608 ψήφους (0,26%).
Το 2000 η Πρώτη Γραμμή του Κ. Πλεύρη, συρρικνώθηκε στο 0,18%. Η Εθνική Συμμαχία του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου που έλαβε 0,21%. Το Κόμμα Ελληνισμού απέσπασε το 0,09%.

Το 2004, το Ελληνικό Μέτωπο,  συντρίφτηκε λαμβάνοντας 6751 ψήφους (0,09%) και το ΛΑΟΣ κατέγραψε ποσοστό 2,19%,


Στις Ευρωεκλογές 2004, το ΛΑΟΣ καταγράφει δύναμη 4,12% και το Ελληνικό Μέτωπο 0,25%.

Όσοι λοιπόν δεν αδιαφορείτε προσπαθήστε, ώτσε να οργανωθεί μια μεγάλη κίνηση πολιτών ενάντια στον φασισμό και τον Εθνικοσοσιαλισμό ( Ναζισμό)
Μια μεγάλη κίνηση πολιτών που να διεξάγει τον αγώνα των αγώνων, δηλαδή την ήττα της ιδεολογίας της Δεξιάς. Η ιδεολογία της Δεξιάς γεννά τον Φασισμό και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Ο περιορισμός καθώς και η πρόληψη στην εξάπλωση των εγκληματιών αποβρασμάτων Χούντας και Χίτλερ, πρέπει να μας εκβιάσει αν  δεν μας παροτρύνει,  στο τώρα να πέσει αυτή η Κυβέρνηση και να οδηγηθούμε άμεσα σε εκλογές, χωρίς να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη της προηγούμενης περιόδου.

Dilesi58


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο