Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Επίσκεψη Αβραμόπουλου στην 114 Π.Μ στην Τανάγρα!

Για την συνεργασία Ελληνικής και Καταριανής Πολεμικής Αεροπορίας…
«Εξακολουθεί να καλλιεργείται υψηλό αίσθημα εθνικού καθήκοντος»
Στην Τανάγρα βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, προκειμένου να ενημερωθεί για την εξέλιξη της συνεργασίας μεταξύ την  Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και την Πολεμική Αεροπορία του Κατάρ.
Ο κ. Αβραμόπουλος χαρακτήρισε «ξεχωριστή» την συνεργασία, καθώς «με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται ότι παρά την κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, εξακολουθούμε να έχουμε ένα αμυντικό σύστημα από τα καλύτερα, που το εμπιστεύονται και ξένες χώρες»…
Αναφέρθηκε στην ανταλλαγή γνώσεων, εμπειριών και την εκπαίδευση πιλότων του Κατάρ από Έλληνες πιλότους, πάνω στα μαχητικά αεροπλάνα του κοινού τύπου που διαθέτουν και οι δύο πολεμικές αεροπορίες, υπογραμμίζοντας την ξεχωριστή σημασία που έχει για την χώρα μας το αμυντικό μας σύστημα.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνες είπε ότι θα επισκεφθεί και μονάδες άλλων κλάδων, τονίζοντας πως «σε αυτόν τον χώρο εξακολουθεί να καλλιεργείται υψηλό αίσθημα εθνικού καθήκοντος» και συνεχάρη όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που « παρά τις αντίξοες συνθήκες και την πίεση που ασκείται από την δημοσιονομική συγκυρία, ανταποκρίνονται στο καθήκον τους με αξιοπρέπεια, με αποτελεσματικότητα, με επαγγελματισμό, πάνω απ’ όλα όμως, με πατριωτική ψυχή».

viotiki-ora


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο