Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΑΙΝΕΤΙΚΟ !!! ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ '' ΒΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ '' ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΣΙΜΠΑΡΔΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ !!!

Η απόλυτη επιτυχία μιας εταιρείας που έχει πρόεδρο τον Γ. Κατσιμπάρδη
(μια ακόμη κοινωνική παρέμβαση σε πανελλαδικό επίπεδο του πρώην υφυπουργού Εσωτερικών)

Ένα καινούριο κοινωνικό αγώνα διεξάγει τούτον τον καιρό ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Γ. Κατσιμπάρδης, πέρα από το συγγραφικό του έργο, που έχει ως καρπό το νέο του βιβλίο ¨Στα Άδυτα Οκτώ Ιερών του Ελληνισμού¨, το οποίο θα παρουσιάσει σε λίγες εβδομάδες.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κατσιμπάρδης έχει ιδρύσει τη μη κερδοσκοπική εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ - που τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου του Δημοκρατίας κυρίου Καρόλου Παπούλια - και έχει εκλεγεί πρόεδρός της. Τη συγκροτούν επίλεκτα στελέχη από ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, πανεπιστημιακοί (ο πρ. πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών Μιχάλης Σταθόπουλος κ.α.), άνθρωποι των τεχνών (ο πρόεδρος του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου Γιώργος Παπαλιός κ.α.), διοικητικά στελέχη (ο πρ. γ.γ. των Υπουργείων Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Γιάννης Παπαδογιαννάκης κ.α.), αθλητικοί παράγοντες (ο πρόεδρος του Γ.Σ. Απόλλων, ομάδας Α΄ Εθνικής κατηγορίας, γνωστός, σπουδαίος ποδοσφαιριστής Αριστείδης Καμάρας κ.α.), δημοσιογράφοι (ο Σεραφείμ Φυντανίδης κ.α.), ο σκηνοθέτης Δημήτρης Μακρής, η ζωγράφος Φρύνη Δρίζου και πολλοί άλλοι.
Η μη κερδοσκοπική αυτή εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨ σκοπό και έργο έχει να ενημερώνει τη νεολαία, με συγκεκριμένα στοιχεία και επιστημονικό τρόπο, για τους τεράστιους κινδύνους που εγκυμονούνται από τη χρήση αναβολικών.
Χαρακτηριστικό της καταξίωσης και της αποδοχής που απέκτησε η εταιρεία αυτή είναι και το δημοσίευμα της εφημερίδας ¨ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής¨, τις 29/9/2013 (σελ. Α40/44), στο οποίο αναφέρονται τα εξής: «Την περασμένη Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, συμπληρώθηκαν 25 χρόνια από την ημέρα ο Μπέν Τζόνσον τερμάτισε πρώτος στην κούρσα των 100μ. στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Σεούλ, ¨τρελαίνοντας¨ τα χρονόμετρα και την παγκόσμια φίλαθλη κοινή γνώμη. Το εξωπραγματικό εκείνη την εποχή 9.79 άφησε άναυδους όσους παρακολουθούσαν την κούρσα. Το σοκ, όμως, ήταν ακόμη μεγαλύτερο, τρεις ημέρες αργότερα, όταν αποκαλύφθηκε ότι ο Καναδός δρομαίας ήταν. φούλ στην στανοζολόλη, ένα από τα πιο σκληρά αναβολικά. Στα 25 χρόνια από εκείνη τη μαύρη μέρα ο μετανιωμένος Τζόνσον έστειλε το δικό του μήνυμα για την ανάγκη την ενημέρωσης των αθλητών και της κοινής γνώμης γύρω από τους κινδύνους που εγκυμονεί το ντόπινγκ.
Στην Ελλάδα την ανάγκη αυτή της ενημέρωσης υπηρετεί η μη κερδοσκοπική εταιρεία ¨Αθλητισμός Χωρίς Αναβολικά¨, της οποίας ηγείται ο πρώην πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. κ. Γιώργος Κατσιμπάρδης και έχει οργώσει την Ελλάδα οργανώνοντας ¨Ημερίδες¨ ενημέρωσης για τη μάστιγα των απαγορευμένων ουσιών».
Και η έγκριτη εφημερίδα συνεχίζει το ρεπορτάζ της αυτό αναφέροντας ότι στη Χίο, με την ευκαιρία των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων, θα πραγματοποιηθεί ¨Ημερίδα¨ με τη συμμετοχή του μητροπολίτη, υπουργών, περιφερειαρχών, δημάρχων, του πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου και του προέδρου του Σ.Ε.Γ.Α.Σ κ. Παναγόπουλου.



ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com


Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο