Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΣΠΑΡΤΑΘΛΗΤΗΣ» ο Θηβαίος Κώστας Κοφίνης!

Ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Σπάρτη το 31ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ όπου τερμάτισαν οι 148 από τους 332 αθλητές που βρέθηκαν στην εκκίνηση το πρωί της Παρασκευής στο Ηρώδειο.

Πρώτος κάλυψε τη διαδρομή των 246 χιλιομέτρων ο Πορτογάλος Ζοάο Ολιβέιρα κάνοντας την 11η καλύτερη επίδοση στην ιστορία του θεσμού με 23 ώρες και 29 λεπτά.

Ο αθλητής του Συλλόγου Δρομέων Υερίας Μαραθωνοδρόμων Κώστας Κοφίνης κάλυψε την απόσταση σε 35 ώρες και 35 λεπτά φτάνοντας το απόγευμα του Σαββάτου στην πόλη της Σπάρτης μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα, όπου ήταν και ο τερματισμός.

Ο Σ.Δ.Υ.Μ.  και η Θήβα συγχαίρουν  τον αθλητή για την επιτυχημένη ολοκλήρωση του «Σπάρταθλον» και του εύχεται ανάλογη συνέχεια και στο μέλλον.

Να σημειωθεί ότι ο ΣΔΥΜ εκπροσωπήθηκε στο «Σπάρταθλο» για 10η συνεχή χρονιά και ο Κώστας Κοφίνης είναι ο τέταρτος αθλητής του Συλλόγου κατά σειρά που ολοκλήρωσε επιτυχώς αυτή την τεράστια προσπάθεια.

Το Δ.Σ του ΣΔΥΜ εύχεται στο μέλλον να υπάρξουν και άλλοι αθλητές μας, που θα επιχειρήσουν και θα ολοκληρώσουν αυτόν τον άθλο.viotiki-ora.gr


Μπράβο Κώστα!

 permisospress

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο