Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ
ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2013»

«ΤΑ ΕΝΣΤΟΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΥΨΗΛΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»

Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, παρακολούθησε σήμερα (4/10/2013) στη Λέσβο, την τελική φάση της διακλαδικής Άσκησης «Παρμενίων 2013», μαζί με το Γενικό Γραμματέα του Κινήματος Σπύρο Γαληνό.

Μετά την ολοκλήρωση της Άσκησης, έκανε την εξής δήλωση:

«Εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο του Κινήματος Πάνο Καμμένο, δίνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους άνδρες και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, από τον τελευταίο οπλίτη μέχρι τη στρατιωτική ηγεσία, για την απόλυτα επιτυχημένη άσκηση που μόλις παρακολουθήσαμε εδώ στη Λέσβο.

Τα ένστολα παιδιά μας, απέδειξαν ότι έχουν και πατριωτικό φρόνημα, μία μεγάλη αγάπη για την πατρίδα και επιτελούν το καθήκον τους, παρά την προσωπική μισθολογική εξαθλίωση που τους έχουν «δωρίσει» τα κυβερνητικά μνημόνια και παρά την εγκληματική μείωση του προϋπολογισμού των Ενόπλων Δυνάμεων επειδή έτσι το απαίτησε η τρόικα.

Όμως, πέρα από το θέμα της καθεαυτής Άσκησης, οφείλω να σταθώ σε μία άλλη πολύ σημαντική και ουσιώδη παράμετρο:

Με το τέλος της Άσκησης, μας έγινε επίδειξη όλων των οπλικών συστημάτων που χρησιμοποιήθηκαν. Τα περισσότερα, οχήματα, όπλα και βλήματα, είναι βγαλμένα από ελληνικά χέρια. Από τα εργοστάσια της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας. Από την ΕΑΣ και την ΕΛΒΟ, που μαζί με τη ΛΑΡΚΟ, η μερκελική τρόικα, με ένα επαίσχυντο email αξιώνει ή –καλύτερα- διατάσσει, να κλείσουν και να καταργηθούν μέσα σε μία νύχτα.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα, αυτό το κορυφαίο εθνικό ζήτημα, έχει τοποθετηθεί με σαφείς δηλώσεις του ο Πρόεδρός μας Πάνος Καμμένος, απευθύνοντας μάλιστα και συγκεκριμένες προειδοποιήσεις, ότι θα αποδώσουν λογαριασμό στη Δικαιοσύνη, εκείνοι που θα τολμήσουν να συνεργήσουν στην εξαφάνιση της Ελληνική Αμυντικής Βιομηχανίας».



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο