Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

"Η Μικαέλα στο Θέσις 7 στην Αθήνα"

Η Μικαέλα στο Θέσις 7

Για δεύτερη σεζόν, η Μικαέλα και φέτος το χειμώνα γεμίζει τα βράδια του Σαββάτου μας, με τραγούδια και ήχους από το παρελθόν στο παρόν, συνδέοντας με μαγευτικό τρόπο Ανατολή και Δύση, μουσικές και ηχοχρώματα. Δεύτερος χειμώνας, που η Μικαέλα ταξιδεύει το κοινό της μέσα από τη μουσική σκηνή Θέσις 7 , στο Μοναστηράκι , με μια μεστή, γλυκιά, γεμάτη και ζεστή φωνή! Διασκευές πρωτότυπες και εντυπωσιακές, ερμηνευμένες με τρόπο καθηλωτικό!
Μας συστήθηκε λίγο πριν την εκπνοή του 2014 ,με την πρώτη ολοκληρωμένη δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Αγαπώ να θυμάμαι» η οποία κυκλοφόρησε από την Polymusic ,με αγαπημένα  τραγούδια των μεγάλων και αξέχαστων δημιουργών Αττίκ,Γιαννίδη,Καλδάρα,Μουζάκη Σακελλάριου Σογιούλ,Τραιφόρου κ.α!

Η αίσθηση που δημιουργήθηκε από την ευρηματικότατη οπτικοποίηση του τραγουδιού «Ας ερχόσουν για λίγο» από τον Σκηνοθέτη Περικλή Μαθιέλλη, είναι ότι πρόκειται περί μιας άκρως ταλαντούχας ερμηνεύτριας, με εμβληματική παρουσία.
Αυτό τον καιρό, ακούγεται στα ραδιόφωνα ένα ακόμη αγαπημένο  και πασίγνωστο τραγούδι με τίτλο «Συ μου χάραξες πορεία» ,από το album «Αγαπώ να θυμάμαι», τραγούδι που μεταξύ άλλων ερμηνεύει live στη μουσική παράσταση. Συνοδοιπόροι οι εξαίρετοι μουσικοί με τις ευρηματικές ενορχηστρώσεις. Στην κιθάρα είναι ο Τάσος Γρυπαίος, στα κρουστά είναι ο Daniel Allen και στο μπάσο είναι ο Γιάννης Γρυπαίος



Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο