Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Έκθεση ζωγραφικής της Δέσποινας Ντάρδα στο Art Cafe Αστραδενή

Η Αστραδενή με χαρά φιλοξενεί την έκθεση ζωγραφικής της Δέσποινας Ντάρδα. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2015.

Η Δέσποινα Ντάρδα
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 και μεγάλωσε στον επαρχιακό οικισμό της Λάρυμνας Φθιώτιδας.
Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ολοκληρώνοντας, συνέχισε με καλλιτεχνικές σπουδές παίρνοντας ειδίκευση στην Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων και Διακόσμηση στον ΑΚΤΟ (Αθηναϊκό Καλλιτεχνικό και Τεχνολογικό Όμιλο).


Παράλληλα με την επαγγελματική της πορεία στο σχεδιασμό και διαμόρφωση χώρων, συνέχισε την μελέτη στο ελεύθερο σχέδιο, το μέτρο και τις αναλογίες, το φωτισμό και τις σκιάσεις καθώς και την τριβή στο χρώμα, τις αναμείξεις του και τις τίντες/αποχρώσεις.

Σήμερα, επιδίδεται αποκλειστικά στην προσπάθεια δημιουργίας έργων τέχνης με οδηγό το πάθος της να νιώσει τις στιγμές της δημιουργίας, να αποκρυσταλλώσει ύλες και υφές, να ονειρευτεί τόπους που θα ήθελε να υπάρξει, να φτάσει σε όρια νοητά που θέλει να ξεπεράσει.

Γιατί κάθε καλλιτέχνης -ως ένας μικρός δημιουργός- λικνίζεται σε τουλάχιστον δύο κόσμους.Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva post

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο