Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Κάλεσμα από το Ε.Κ. Θήβας για την Γενική Απεργία στις 20 Φεβρουαρίου


Το Εργατικό Κέντρο Θήβας μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ στις 20 Φλεβάρη 2013, ημέρα Τετάρτη.

Η καταπάτηση των βασικών και θεμελιακών εργασιακών δικαιωμάτων, θα εντείνουν τις αγωνιστικές και απεργιακές δράσεις των εργαζομένων ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης των μνημονίων.

Η αντίδραση των εργαζομένων απέναντι στην εφαρμογή των αντεργατικών, αντικοινωνικών και αναποτελε-σματικών μέτρων και στις αυταρχικές συμπεριφορές κυβέρνησης και  εργοδοτών , θα είναι καθημερινή. Η διασφάλιση των οικονομικών, ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων είναι μονίμως διεκδικούμενα.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ :

Για την Υπογραφή και Εφαρμογή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας που αφορά όλους τους εργαζόμενους σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα. Με αξιοπρεπείς μισθούς  και όχι πείνας.

Λέμε όχι στην υπογραφή Ατομικών Συμβάσεων Εργασίας. Λέμε όχι στους μισθούς των 300€ και 400€.  Λέμε  όχι στις περικοπές Επιδομάτων.

Για ουσιαστικά και αποτελεσματικά μέτρα αντιμετώπισης της Ανεργίας .

Μέσα από μια πραγματική ανάπτυξη. Που θα δημιουργεί σταθερές και μόνιμες θέσεις απασχόλησης και όχι μέσα από ολιγόμηνα προγράμματα φτώχειας και ελεημοσύνης του ΟΑΕΔ.

Ζητάμε διεύρυνση του επιδόματος ανεργίας. Ζητάμε πάγωμα των χρεών των ανέργων.

Ζητάμε δωρεάν περίθαλψη και μετακίνηση στα Μέσα Μεταφοράς.

Για την διατήρηση και στελέχωση του Νοσοκομείου και των υπηρεσιών της περιοχής μας.

Οι προθέσεις της κυβέρνησης για το Νοσοκομείο είναι να το απαξιώσει και να το κάνει κέντρο υγείας. Γι΄ αυτό το λόγο δεν το στελεχώνει με επιστημονικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αλλά ούτε το εφοδιάζει με υγειονομικό υλικό .

Ζητάμε άμεσα ανάκληση της επιστράτευσης και όλων των αντιδημοκρατικών διώξεων κατά των εργαζομένων, των συνδικάτων και της συνδικαλιστικής δράσης.

Τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι και η κοινωνία επιβάλουν την μέγιστη ΕΝΟΤΗΤΑ όλων των δυνάμεων της εργασίας και της κοινωνίας, στον κοινό αγώνα για την ικανοποίηση των κοινών προβλημάτων.

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας σας καλεί να συμμετέχετε στην συγκέντρωση της Τετάρτης

20 ΦΛΕΒΑΡΗ και ώρα 11:00 που θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας.Η Συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.


 viotianet.

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη! thiva nikolas blogspot
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψη!

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι ύβρεις.

Χειρουργικό Ιατρείο

Χειρουργικό Ιατρείο